3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Sakarya'nın alt yapısı yenileniyor

SAKARYA'NIN ALT YAPISI YENİLENİYOR

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bir yıl içerisinde 28 kilometre yağmursuyu hattı, 43 kilometre kanalizasyon hattı ve 98 kilometre içme suyu hattı döşediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarını değerlendirdi. Birçok bölgenin altyapısını yenilediklerini söyleyen Başkan Toçoğlu, bir yıl içerisinde önemli çalışmalara imza attıklarını ifade etti. Başkan Toçoğlu, “Geçtiğimiz bir yıl içerisinde altyapımızda yenileme çalışmaları yaptık. Sorunlu olan birçok bölgemizin sorunlarını çözüme kavuşturduk ve birçok yere de yeni hatlar döşedik. Bir yıl içerisinde 28 kilometre yağmursuyu, 43 kilometre kanalizasyon hattı ve 98 kilometre içme suyu hattı döşedik. Hem şehir merkezinde hem de Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki ilçelerde altyapı sorunlarını tamamen ortadan kaldırıyoruz. Çalışmalarımız halen devam ediyor. En kısa zaman içerisinde kalan sorunlarımızı da çözüme kavuşturacağız” dedi.

Yazlık ve Uzunçarşı'da da altyapı çalışmaları yapacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Toçoğlu, Yazlık'ta 5 milyon TL'lik bir yatırımla altyapı sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını ve Uzunçarşı'da da yağmur suyu sorununu ortadan kaldıracaklarını belirtti. Belediyenin hizmetlerini de değerlendiren Başkan Toçoğlu, her alanda çalışmaların devam ettiğini söyledi. Başkan Toçoğlu, “Altyapı çalışmalarımızın yanında diğer çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam ediyor. Asfalt çalışmalarından kültür hizmetlerine kadar, sosyal hizmetlerden imar çalışmalarına kadar her alanda çalışıyoruz. Bütün çalışmalarımızı da konunun muhataplarıyla birlikte yapıyoruz. Yeni yeni projeleri hayata geçireceğiz. Sakarya'nın yarınları çok daha güzel olacak” diye konuştu.

SAKARYA'NIN ALT YAPISI YENİLENİYOR
SAKARYA'NIN ALT YAPISI YENİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2010 Pazar 13:39:03
Güncelleme :20 Haziran 2010 Pazar 13:44:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?