5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Sakaryaspor, galibiyet hasretine son verdi

Sakaryaspor, Süper Lig’in 13. haftasında kendi sahasında Samsunspor’u 4-2 mağlup ederek galibiyet hasretine son verdi. Karşılaşma sonrası Adapazarı Atatürk Stadı’nda büyük bir sevinç yaşandı. Yeşil-siyahlı futbolcular, galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştı.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, maç sonrası yaptığı açıklamada, çok iyi bir futbol oynayarak 3 puan kazandıklarını belirterek, "Son 2 karşılaşmamızda da çok iyi oynamıştık. Ama bunu skora yansıtamadık. Ancak bugün çok iyi oyun sonucu skor da istediğimiz gibi oldu. Bu galibiyetle ileriye ümitle bakabiliriz. Bu aldığımız skorla değil oynadığımız oyunla ilgili. Sakaryaspor’u güzel günler bekliyor" dedi.

Samsunspor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Sağlam ise, kazanmaları gereken bir karşılaşmayı kaybettiklerini söyleyerek, "Kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Ama daha fazla isteyen, daha fazla mücadele eden ve futbolun doğrularını saha yansıtan Sakaryaspor kazandı. Bu maçı artık geride bıraktık. Bu karşılaşmadan ders alarak önümüzdeki haftalara bakacağız. Önümüzde çok önemli bir Beşiktaş maçı var. Bu maçı geride bırakıp Beşiktaş karşılaşmasını düşünmeliyiz. Bu arada çok iyi bir yönetim gösteren karşılaşmanın hakemini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Yeşil-siyahlı futbolcular da, çok önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, "Haftalar süren şanssızlığımıza bu maçta son verdik. Çok mutluyuz. Önemli olan bundan sonraki maçlarımız. Bundan sonraki maçlarımızı kazanarak ligde kalacağız" diye konuştular.

SAKARYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2004 Pazar 10:10:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?