5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Sakaryaspor Ankaragücü maçından umutlu

Süper Lig’in 9. haftasında Adapazarı Atatürk Stadı’nda Ankaragücü’nü ağırlayacak olan Sakaryaspor hazırlıklarını tamamladı. Cumartesi günü akşamı Ankaragücü ile zorlu bir karşılaşma oynayacak olan Sakaryaspor, Adapazarı Atatürk Stadı’nda karşılaşmanın provasını yaptı. Uzaktan şut çalışması yapan yeşil-siyahlılar, daha sonra çift kale maç yaparak Ankaragücü karşılaşmasının taktiğini denediler. Sakaryaspor’da sakat olan kaptan Mesut’un dışında eksik bulunmuyor.

Bu arada Atatürk Stadı’nda yapılan çalışmayı Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın, Futbol Şube Sorumlusu İsmail Yenice ve yönetici Zekeriya Kestane izledi.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, idman sonrası yaptığı açıklamada, Ankaragücü karşılaşmasına hazır olduklarını söyledi. Yıldırım, zorlu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini ifade ederek, "Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladık. Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. Maça hazırız. Sabırlı oynamak zorundayız. Karşılaşmanın 90 dakika olduğunu unutmadan oynamalıyız. Galip gelme stresi bizi mağlup etmemeli. Bunun için sabırlı oynamak zorundayız. Kazanma isteği ile oynayacağız" dedi.

Sakaryaspor’un şu anda psikolojik bir fırtınaya tutulmuş vaziyette olduğunu söyleyen Yıldırım, "Kredimizin az olduğunu biliyoruz. Bu da futbolcular üzerinde baskı oluşturuyor. Takım olarak psikolojik fırtınaya tutulmuş vaziyetteyiz. Ayakta kalmaya çalışıyoruz. Fırtınanın geçmesini bekliyoruz. Bu zor günleri aşacağız ve istediğimiz çıkışı yakalayacağız" diye konuştu.

iha-sakarya
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2004 Cuma 11:28:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?