5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Sakaryaspor Gaziantep'te puan peşinde

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nde toplanan yeşil-siyahlı takımda son antrenmanda sakatlanan Abdülkadir kadrodan çıkartıldı. Sakaryaspor’lu futbolcular lige iyi başlayamadıklarını ifade ederek, kötü gidişe Gaziantepspor karşısında son vererek, zorlu geçecek olan deplasmandan puanla döneceklerini söylediler.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Necmet Sert, Gaziantepspor karşılaşmasından umutlu olduğunu ifade ederek, "Lige istediğimiz gibi başlayamadık. Bu hafta zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Gaziantepspor ligin güçlü ve tecrübeli takımlarından. Bu maçta şeytanın bacağını kırmak istiyoruz. Umutluyuz. Bu deplasman maçımızdan puanla dönmek istiyoruz" dedi.
Sakaryaspor Futbol Şube Sorumlusu İsmail Yenice de, takıma güvendiklerini belirterek, "Gaziantepspor karşılaşmasından en kötü ihtimalle bir puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Bu zorlu deplasmandan ligin ilk puanlarını alacağız. Takımımıza güveniyoruz" diye konuştu.
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Yenice, "Transferde son haftaya girdik. Teknik heyetimizin bize verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımızı yönlendirdik. Takımımıza uygun, bize katkı sağlayacak olan oyuncu olursa alabiliriz. İlla transfer yapacağız diye bir uğraşımız yok. Takıma katkı sağlayacak oyuncu bakıyoruz. Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Ceyhun ile bir görüşme yaptık. Ancak kendisinin Avrupa’da bir takımla görüşme halinde olduğunu öğrendik. Oradaki durumu netleştikten sonra kendisi ile bir görüşme yapacağız" dedi.
bilet fiyatları belli oldu

Bu arada Sakaryaspor Yönetim Kurulu, Galatasaray karşılaşmasının bilet fiyatlarını belirledi. Önümüzdeki hafta Sakaryaspor’un Adapazarı Atatürk Stadı’nda Galatasaray’la oynayacağı maçın bilet fiyatları açıklandı. Futbol Şube Sorumlusu İsmail Yenice, Galatasaray karşılaşmasının bilet fiyatlarının belli olduğunu ifade ederek, "Kapalı tribün 60 milyon, misafir takıma ayırdığımız açık kale arkası tribün 40 milyon, maraton 20 milyon ve kapalı kale arkasını ise 15 milyon olarak belirledik" dedi.
Yenice, Galatasaray taraftarlarına 4 bin kişilik açık kale arkasını ayırdıklarını sözlerine ekledi.
Sakaryaspor’un Gaziantepspor karşısına çıkacak muhtemel onbiri ise şöyle:
"Diallo, Gökhan Kök, Mesut, Cemil, Gökhan Çalışal, Ragıp, Emre, Serdal, Fatih, Burak, Murat Bölükbaş."

iha-sakarya
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2004 Cuma 18:57:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?