3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Sakaryaspor'a 130 bin TL katkım oldu

SAKARYASPOR ESKİ ASBAŞKANI LEVENT ULUSOY AÇIKLAMASI

Sakaryaspor eski Asbaşkanı Levent Ulusoy, Sakaryaspor'u karşılıksız sevip destek olan şahsının görevde bulunduğu sürede görevini en iyi şekilde yapmakla beraber, mali toplam katkısının 130 bin TL olduğunu söyledi.

Ulusoy, yerel medyada şahsı ve şirketi ile ilgili çıkan haberler hakkında basın açıklaması yaptı.

Ulusoy Güvenlik Şirketler Grubu olarak 2009-2010 futbol sezonunda Sakaryaspor'un iç saha maçlarında güvenlik hizmeti verdiklerini belirten Ulusoy, “Şahsım Sakaryaspor'da As başkan olarak görev yaptığım sürece Sakaryaspor'a destek vermek amacı ile başkanım İsmail Gürses'e iç saha maçlarının güvenliğinin mali giderini şahsım karşılamayı talep edip yerine getirdim. Lakin stadın güvenliği ücretsiz olarak devam ederken Sakaryaspor kulüp yönetimi 3 ay önce Rüstemler tesisleri içinde ayrıca 3 adet daimi personel alımı için Ulusoy Güvenlikten hizmet alma talebinde bulunmuştur. Ayrıca alınan bu hizmet ücrete tabidir. Fakat Sakaryaspor kulubünün ödemelerinde öncelikli ödemeleri olduğu için Ulusoy Güvenlik firması Rüstemler tesisindeki hizmet için bugüne kadar hiçbir ücret almamıştır. Ücret alınmamasına rağmen Ulusoy Güvenlik firması görevine kesintisiz halen devam etmektedir” dedi.

Sakaryaspor'un bir kurum olduğunu ve kurumda borçların alacakların devamiyet arz etiğini ifade eden Ulusoy, “Sakaryasporun yeni yönetimi göreve geldiğinde güvenlik konusu şirketimizin yetkilileri tarafından gayet samimi bir şekilde sorumlu kişilere iletilmiştir ve konu bundan ibarettir. Sakaryaspor hepimizindir ve ben bunun bilincinde olan biriyim. Bu tip haberler şahsımı ve firmamızı üzmüştür. Sakaryasporu karşılıksız sevip destek olan şahsım görevde bulunduğum sürece kulübümdeki görevimi en iyi şekilde yapmakla beraber, mali toplam katkım 130 bin TL desteğim olmuştur. Bu kadar desteğime rağmen kalkıp ta 14 bin TL'lik tesis güvenlik hizmet bedeli ticari alacağımı böyle hoş olmayan şekilde talep ediliyormuş gibi gösterilmesi doğru olmadığını ifade ederim. Sakaryaspor şehrimizin takımıdır, Bizim dönemimizde alamadığımız desteği, yeni yönetim kurulunun almasını temenni ederim. Şahsım olarak Rauf Batuboylu ve ekibine başarılar diler şahsım olarak gereken desteği her zaman verebilecek bir Sakaryasporlu biri olduğumu bilmelerini isterim” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 17:48:03
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 10:33:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?