5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Sakaryaspor'a yabancı talip çıktı

Süper lig ekiplerinden Sakaryaspor A.Ş.’nin satışa çıkartılan hisselerine yurt dışından talip var.
Selahattin Aydın başkanlığındaki Sakaryaspor yönetiminin istifa etmesi ve Sakaryaspor A.Ş.’nin yüzde 51 hissesinin satılacağının açıklanması üzerine talipler çıkmaya başladı. Sakaryaspor A.Ş. hisselerinin satılığa çıkartıldığının açıklanmasının ardından yurt dışından bir şirketin talip olduğu öğrenildi. Avukat İsmail Gürses aracılığıyla Sakaryaspor A.Ş.’nin hisselerine talip olan şirketin finans sektöründe faaliyet gösterdiği belirtildi.

Avukat İsmail Gürses, Sakaryaspor’a yurtdışından bir şirketin talip olduğunu doğrulayarak, "İsmini açıklamak istemediğim şirket, Sakaryaspor A.Ş.’nin yüzde 51 hissesine talip. Yurtdışında bulunan firma, finans sektöründe faaliyet gösteriyor. Yurtdışında 50’ye yakın şirketi bulunuyor. Firma ciddi bir şekilde Sakaryaspor’u almak istiyor" dedi.

Bu arada Sakaryaspor’un ikinci talibinin ise eski kulüp başkanlarından Nihat Ayyıldız olduğu öğrenildi. Sakaryaspor’a talip olan Nihat Ayyıldız’ın listesinde eski yöneticilerden Gültekin Oba ve İstanbullu ünlü işadamlarının bulunduğu belirtildi.

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran ise şimdilik teklifleri bekliyor. Başkan Duran’ın teklifler karşısında nasıl hareket edeceği merakla bekleniyor.

sakarya
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2004 Çarşamba 13:37:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?