3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Sakaryaspor'da 3 puan sevinci

SÜPER TOTO 2. LİG

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Sakaryaspor'da Şanlıurfaspor karşısında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, amaçlarının takımın gerçek gücünü sahaya yansıtmak olduğunu söyledi. İlk devrede 7 korner ve 3 net gol pozisyonu bulduklarını ifade eden Bölükbaşı, "İkinci yarıda rakibin üzerine çıkacağımızı, bu doğrultuda daha fazla gol imkanı bulacağımızı biliyorduk. Fakat kırmızı kart gibi bir eksikliği kesinlikle düşünmüyorduk. Zaman zaman Berat sakatlandı, 9 kişiye düştük. Bu bizi biraz zorladı. Oyuncularımız fazla efor sarf etmek zorunda kaldı. Netice itibariyle rakibi kalemize getirmedik, gol pozisyonu vermedik. Yaklaşık 35 dakikanın üzerinde 10 kişi oynadık" dedi.

Şanlıurfaspor'un ligin güçlü ve şampiyonluğa oynayan ekiplerinden biri olduğunu kaydeden Bölükbaşı, "Sakaryaspor'un ne durumda olduğunu iyi biliyorsunuz. Yüreklerini ortaya koyan bu futbolcular arkalarında gerekli desteği bulurlarsa neler yapabileceklerini kamuoyuna gösterdiler. Bu hedefe gitmek için var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2010 Pazartesi 11:23:00
Güncelleme :6 Eylül 2010 Pazartesi 14:26:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?