6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAKARYA

Sakaryaspor'da 4 imza

Sakaryaspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı 4 futbolcuyla sözleşme imzaladı. 

Rüstemler Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Sakaryaspor, Kolombiya Milli Takımı kalecisi Martinez, Konyasporlu Okan Yılmaz, Zafer Demir ve İstanbulsporlu Sedat Debreli ile sözleşme imzaladı. Sakaryaspor Kulübü Başkanı Ömer Yazıcı ile Yönetim Kurulu üyeleri Bahattin Küçük ve Hayrettin Demirci'nin de hazır bulunduğu imza töreninde Martinez ile 3 yıllık, Sedat ile 2 yıllık, Okan Yılmaz ve Zafer Demir ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalandı. 

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Ömer Yazıcı, imza töreninde yaptığı açıklamada, yapılan 4 transferin takıma önemli katkıları olacağını belirterek, "Çok önemli 4 futbolcu ile sözleşme imzaladık. Takıma önemli katkılarının olacağına inanıyorum. 4 transferle transfer çalışmalarına nokta koyduk diyebilirim. Sakaryaspor, asansör takım olma hüviyetinden kurtulacak. İyi mücadele ederek ligde başarılı işlere imza atacağız" dedi. 

Yeşil-siyahlılar'ın yeni transferlerinden Okan Yılmaz ise, Sakaryaspor gibi büyük bir takıma geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, "Beni transfer etmek için başkan ve yöneticilerimiz büyük fedekarlık gösterdi. Ben de sahada atacağım gollerle onların fedakarlıklarının karşılığını vereceğim. Takım arkadaşlarımla birlikte Sakaryaspor'u iyi yerlere getirmeye çalışacağız. Bunu başaracak gücümüz var" şeklinde konuştu. 

Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Kolombiya Milli Takımı kalecisi Martinez de, "Sakaryaspor ile başarılı bir sezon geçireceğim. Türk futbolseverine nasıl bir kaleci olduğumu göstereceğim. Türkiye'de bulunan Mondragon ve Cordaba ile aramda tatlı bir rekabet olacak" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2006 Cumartesi 01:43:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?