3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Sakaryaspor'da Hikmet Sevim devri

Sakaryaspor, Teknik Direktör Hikmet Sevim ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Altyapı Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu imza töreninde, Teknik Direktör Hikmet Sevim, bir yıllık sözleşmeye imza attı.

Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, imza töreninde yaptığı açıklamada, 2. Lig A Kategorisi’ne düşen Sakaryaspor’u yeniden Süper Lig’e çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, "Başarılı bir sezon geçirmeyi umut ediyoruz. Yeniden kulüp başkanlığına getirildim. Yönetim kurulu üye sayısını 11’e çıkarmak istiyoruz. Bu konuda tahkimin vereceği kararı bekliyoruz. Sonucun olumlu olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın Samsunspor ile anlaşması üzerine kendilerinin de Hikmet Sevim ile görüştüklerini ve anlaşmaya vardıklarını ifade eden Başkan Aydın, "Hikmet hoca, daha önce de Sakaryaspor da görev yapmıştı. Tüm yetkiyi ona veriyoruz. Hocamızın başarılı bir takım oluşturacağına inanıyoruz" dedi.

Teknik Direktör Hikmet Sevim ise iyi bir takım kurmak istediklerini belirterek, "Ben daha önce de Sakaryaspor’da çalıştım. İyi bir takım kurmak istiyorum. Tüm sorumluluğu bana verdiler. Yardımcılarım ile gidecek ve kalacak futbolcuları daha sonra belirleyeceğim" dedi.

Öte yandan, Sakaryaspor, Emre Toraman, Gökhan Kök ve Burak Akdiş’in Kayseri Erciyesspor’a transferi konusunda prensip anlaşması yaptı. Ancak transferle ilgili son kararın futbolculara bırakıldığı belirtilirken, Fatih Ceylan’a ise Galatasaray, Konyaspor ve Denizlispor’dan teklif geldiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2005 Cuma 16:41:54
Güncelleme :18 Haziran 2005 Cumartesi 15:53:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?