3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Sakaryaspor'da kaos

SAKARYASPOR'DA KAOS

TFF 2. Lig takımlarından Sakaryaspor'da başkan İsmail Gürses'in ardından teknik direktör Engin Korukır da istifasının hazır olduğunu açıkladı.

Rüstemler Tesisleri'nde yardımcılarıyla birlikte basın toplantısı düzenleyen Korukır, hafta sonu oynayacakları Beykoz maçından sonra istifa edip etmeyeceğine karar vereceğini söyledi. Korukır, Sakaryaspor'a büyük işler başarmak için geldiğini ifade ederek, "Pendikspor maçından sonra istifa kararı almıştım. Ama önümüzde çok önemli bir Beykoz maçı var. Bu maçtan sonra kararımı vereceğim. Ben Sakaryaspor'a büyük düşünerek gelmiştim. Yine de büyük işler yaptığıma inanıyorum. Çünkü bu takımı aldığımızda ligde takım sonlardaydı. Şimdi ise şampiyonluğa oynadı. Bu durumdan hem mutluyum, hem de gururluyum" dedi.

Görev yaptığı süre içinde Sakaryaspor'un menfaatlerini koruduğunu belirten Korukır, "En son oynanan Pendikspor maçı sonrası rakip takım teknik direktörüne ve futbolcularına teknik heyet ve şahsım adına saldırıldı haberleri beni çok üzdü. 90. dakika da gol yedik ve maç sonrası hakemin yana gidip çok adil bir maç yönettiği için teşekkür ettim. Ama Pendiksporlu futbolcu Seyfettin Akın Sakaryaspor taraftarlarına el kol hareketi yapınca yardımcı hocam Faruk Sarman, bu futbolcuyu ikaz edip böyle hareketler yapmamasını söyledi. Sırf taraftarımıza yapılan el kol harekinden sonra tartışma çıktı. Aynı futbolcu soyunma odası koridorlarında da aynı hareketleri yapınca o futbolcu Pendikspor Teknik Direktörü Abdülkerim Durmaz alıp soyunma odasına götürdü. Daha sonra Abdülkerim hoca soyunma odasına gelip özür diledi. Biz Sakaryaspor menfaatleri ve haksızlıkları doğrultusunda savunmamızı yapıyoruz. Keşke başkaları da bizim kadar Sakaryaspor'u savunsa" diye konuştu.

SAKARYASPOR'DA KAOS
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 11:17:02
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 13:59:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Adil Nuşirevan IP: 212.156.230.xxx Tarih : 16.04.2010 14:06:46

Sayın Aziz Duran'ı beğenmeyen akılsızlar neredesiniz? Kulüp ne hallere geldi,eleştirmek kolay buyurun siz düzeltin.Nerede ise amatör lige gideceğiz..Kankamız Göztepe gibi...