3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Sakaryaspor'da tepki var

SAKARYASPOR'DA TEPKİ VAR

Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, Sakaryaspor kayıp diye çıkan haberlere tepki göstererek, "Bu kulüpte toplu iğnenin bile kaydı var" dedi.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Engin Korukır ve takım kaptanı Volkan ile birlikte Rüstemler Tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Bazı gazetelerde çıkan haberlere tepki gösteren Başkan Gürses, "Sakaryaspor'un formaları kayıp diye haberler çıktı. Bu kulüpte toplu iğnenin bile kaydı var. Bu asılsız haberleri yapanları Sakarya kamuoyuna havale ediyorum. Eski camlar bardak oldu. Her şeye hakim ve vakıf olan bir yönetim kurulu var. Bölüp parçala niyetinde olanların hepsi art niyetli. İnsafsızca ve yargısızca bizlere lekelemek istiyorlar. Ama bunda başarılı olamayacaklar" dedi.

Sakaryaspor'un tek ses ve tek yürek olduğunu ifaden eden Başkan Gürses, "Bizim amacımız bu takımı layık olduğu yere çıkartmaktır. Bizler ile ilgili olumsuz konuşanlar ilk başta kulüp aidatlarını ödesinler. Aidat borcunu ödemeyenler çıkıp konuşuyorlar. Hem kulüp üyesi olacaksın hem de aidat ödemeyeceksin. Bu nasıl Sakaryasporluluk anlamış değilim" diye konuştu.

Başkan Gürses, 5 maçlık bir prim sistemi belirlediklerini belirterek, "Futbolcularımıza 86 bin TL galibiyet primi ödedik. İçerde kazanılan maçlara 750 TL, deplasman galibiyetlerine ise bin 250 TL prim ödenecek. Toplam 5 maçta futbolcularımıza 9 bin TL prim ödenecek" dedi.

Bu arada Sakaryaspor yönetimi yarın doğum günü olan Başkan İsmail Gürses'e kerpeten hediye etti. Başkan Gürses, "Bu anlamlı hediyeyi merak edenler biraz düşünsün" diye konuştu.

SAKARYASPOR'DA TEPKİ VAR
SAKARYASPOR'DA TEPKİ VAR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2010 Cumartesi 16:02:00
Güncelleme :6 Mart 2010 Cumartesi 16:37:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?