5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Sakaryaspor'dan maddi destek çağrısı

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydın, ara transferde 3 veya 4 futbolcu alacaklarını söyleyerek, "Bir kaleci, bir forvet ve orta sahaya bir oyuncu almak istiyoruz. Bunlar yerli veya yabancı olabilir. Görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Bu transferleri gerçekleştirebilmeleri için maddi desteğe ihtiyaçları olduğunu ifade eden Başkan Aydın, tüm Sakaryalılar’dan destek beklediklerini kaydetti.

Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, yönetim kurulu üyeleriyle altyapı tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi. Ligin lik yarısında sıkıntılı bir dönem yaşadıklarını ifade eden Başkan Aydın, "İlk yarı bizim için sıkıntılı geçti. 2. Lig A Kategorisi’nden Süper Lig’e yeni çıkan takımlarda adaptasyon sorunu yaşanabilir. Biz de bunu yaşadık. Süper Lig’e alışmak zor oldu. Ancak Süper Lig’e alıştık. Son maçlarda gösterdiğimiz performansla ligi iyi yerde bitirdik. Biz hedefimizden vazgeçmedik. Bizim hedefimiz ligi ilk 10 takım arasında bitirmek" dedi.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda 7 futbolcuyla yollarını ayırdıklarını belirten Başkan Aydın, "Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda kendilerinden yararlanamadığımız Murat Bölükbaş, Mahmut Taşdemir, Hasan Tuncel, Hasani, Badji ve Diallo ile yollarımızı ayırdık. Kendilerine kulüp bulmalarını söyledik. Ara transferde 3 veya 4 oyuncu almayı düşünüyoruz. Bir kaleci, bir forvet ve orta sahaya bir oyuncu almak istiyoruz. Bunlar yerli veya yabancı olabilir. Görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu.

Transferleri gerçekleştirebilmek için maddi desteğe ihtiyaçları bulunduğunu vurgulayan Başkan Aydın, "Sakaryaspor, 5 yıldır Adapazarı Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle ayakta durmaktadır. Sakarya’nın gerek kurumsal gerekse iş çevresinden beklenen destek alınamamıştır. Ara transferde takıma takviye yapmayı planlıyoruz. Ancak Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran’ın dışında da destek bekliyoruz. Sayın valimizden, milletvekillerimizden, iş çevrelerinden, siyasilerimizden, sivil toplum kuruluşlarımızdan ve tüm Sakaryalılar’dan destek bekliyoruz. Bu takım şehrimizin en önemli sosyal aktivitesi ve prestijdir. Bu aktiviteyi sürdürmek için kenetlenelim" dedi.

Gençlerbirliği’nin eski kalecileri Patric ve Botanjic ile ilgilendiklerini de ifade eden Başkan Aydın, yaptıkları görüşmelerin olumlu olduğunu ve biriyle en kısa zamanda sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Başkan Aydın, 3 Ocak 2005 tarihinde başlayacak Antalya kampına kadar ara transferi bitirmek istediklerini kaydetti.

Sakarya-İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2004 Cumartesi 11:49:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?