3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Sakaryaspor'un borcu 25 milyon TL

SAKARYASPOR'UN BORCU 25 MİLYON TL

Sakaryaspor Basın Sözcüsü Yusuf Odabaş, yeni seçilen yönetimin gece gündüz çalışarak Sakaryaspor'u şampiyon yapacağını söyledi.

Odabaş düzenlediği basın toplantısında, yeni yönetimin görev dağılımını ve yapacaklarını anlattı. Odabaş, şuana kadar oyunculardan Mahmut Hanefi, Levent, Mesut, Aytaç, Sertan, Haydar, İlhan, İlkay, Ercan, Zafer ve Yusuf ile görüşüp prensipte anlaşma sağladıklarını Mustafa Sevgi'nin ise yönetim boşluğunda Karşıkaya ile anlaştığını kaydetti.

Reklam olsun diye bu takımı almadıklarını ifade eden Odabaş, "Biz reklam olsun, adımız duyulsun diye bu takımı almadık. Biz bu takımı kongrede sahipsiz kalmasın ve şampiyon yapmak için aldık. Gece gündüz çalışıp bu takımı layık olduğu yere çıkaracağız. Şu anda 25 milyon 570 bin TL borcumuz var. 15 Milyon TL maliyeye, 6,5 milyon TL ise federasyona borcumuz var. Federasyona olan borcumuz nedeniyle transfer yapamayacağız. Kadromuzda bulunan 37 futbolcu ile anlaşıp lig hazırlıklarımıza başlayacağız" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile de en kısa zamanda bir araya geleceklerini ifade eden Odabaş, "Zeki Başkansız bir Sakaryaspor düşünemiyorum. Bizlerin ona ihtiyacı var. Belediyesiz, Zeki Başkansız bir Sakaryaspor olmaz" diye konuştu.

SAKARYASPOR'UN BORCU 25 MİLYON TL
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 15:23:03
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 16:06:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?