3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Sakaryaspor'un yeni hocası belli oldu

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig B. Kategorisi 1. Grup takımlarından Sakaryaspor'da istifa eden Engin Korukır'ın yerine Teknik Direktörlüğe alt yapı Antrenörü Sinan Karaman getirildi.

Sakaryaspor Kulüp başkanı İsmail Gürses ve yönetim kurulu üyeleri Rüstemler Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Kulüp Başkanı Gürses, istifa eden Engin Korukır ve ekibine teşekkür etti. Gürses, "Teknik direktörümüz ve teknik heyetimiz yönetim kurulumuza göre başarılı olmuşlardır. Haklarını helal etmelerini istiyorum. Camiamıza çok önemli katkıları olmuştur" dedi.

Ligde çok önemli 2 maçları olduğunu belirten Gürses, "Bu iki önemli maçın farkındayız. Farkında olmayanlar da yaptıklarının bir gün farkına varırlar. Yönetim kurulu üyelerimiz tüm iyi niyetiyle göreve geldikleri andan itibaren ellerinden gelen şeyi yapmıştır. Ancak yönetim kurulu üyelerinin çektiklerine demir olsa dayanmazdı. Bu saatten sonra altyapıda görev yapan teknik heyetteki arkadaşlarımızı göreve çağıracağız. Sakaryaspor sevgimiz herkesin sevgisi gibi tartışılmaz. Bu sevginin karşılığında cebimizden para ödedik birileri gibi parasız bir sevgi değil. Bugün de 475 bin TL'lik teminat mektubu bozuldu. Biz bunlarla uğraşırken, çok kritik iki maç öncesinde iki gündür yaşanan olaylar hoş olmamıştır. Söyleyecek söz bulamıyorum" diye konuştu.

Gürses, 2 maçta takımın başına alt yapı hocası Sinan Karamanın çıkacağını kaydetti.

TFF 2. LİG
TFF 2. LİG
TFF 2. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 17:54:04
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 19:24:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?