7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

SAMEK yaz kursları başladı

SAMEK YAZ KURSLARI BAŞLADI

Sakarya Büyükşehir Belediyesi SAMEK yaz kurslarında eğitim başladı. İlköğretim ve lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen kurslar; keman, gitar, bağlama, resim ve karikatür branşlarında gerçekleştiriliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK) yaz boyunca da öğretime devam ediyor. Yaz kurslarında eğitimler başladı. İlköğretim ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen kurslar, bu sene 5 branşta gerçekleştiriliyor. Yaz kurslarında; keman, gitar, bağlama, resim ve karikatür branşlarında dersler verilecek. Yaz kursları hakkında bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İbrahim Aktürk, “40 ayrı branşta yıl boyunca verdiğimiz SAMEK kurslarımıza yaz aylarında da devam ediyoruz. Yaz kurslarımızı ilköğretim 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz ile lise öğrencilerimize yönelik düzenledik. Yazın 5 ayrı branşta kurslar veriyoruz. Bunlar ise; keman, gitar, bağlama, resim ve karikatür branşlarında. Kurslarımızın verileceği merkezler ise; Kent Park SAMEK Merkezi, Korucuk merkezimiz ve Kültür İşleri Daire Başkanlığımızın binası. Kent Park’taki merkezimizde; keman, gitar, bağlama ve resim kursları vereceğiz. Korucuktaki merkezimizde ise; keman, gitar ve resim kursları vereceğiz. Kültür İşleri Daire Başkanlığımızın binasında ise karikatür kursu veriyoruz. Eğitimlerimiz başladı” dedi.

İbrahim Aktürk, yaz boyunca keman kurslarından 75 kişinin, gitar kursundan 138 kişinin, bağlama kursundan 49 kişinin, resim kursundan 107 kişinin, karikatür kursundan ise 25 kişinin faydalanacağını sözlerine ekledi.

SAMEK YAZ KURSLARI BAŞLADI
SAMEK YAZ KURSLARI BAŞLADI
SAMEK YAZ KURSLARI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2011 Pazartesi 17:40:00
Güncelleme :5 Temmuz 2011 Salı 19:00:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?