5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Şampiyon karatecilerden başkan'a ziyaret

Kulüpler arası Türkiye Şampiyonası'nda şampiyonluk kupasını kaldıran Adapazarı Büyükşehir Belediye Spor Bayan Karate takımı, Belediye Başkan Aziz Duran'ı makamında ziyaret etti. 

Kulüpler arası Türkiye Şampiyonası'nda şampiyon olan Adapazarı Büyükşehir Belediye Spor Bayan Karate Takımı sporcuları Seval Abakoç, Eda Erkan, Arzu Çeken, Füsun Kılıç ve Yeşim Çoruhli, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ı ziyaret etti. Sporcuları tek tek kutlayan Başkan Aziz Duran, “Bizleri çok sevindirdiniz. Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Sırbistan'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda sizlere her türlü desteği vereceğiz. İnşallah bizleri daha çok sevindirir, güzel Sakarya'mızın adını her yerde duyurursunuz” dedi. Başkan Aziz Duran, nazar değmesin diye şampiyon sporculara nazar boncuğu taktı. 

Adapazarı Büyükşehir Belediye Spor Bayan Karate Takımı, Düzce'de yapılan müsabakaların ikinci gününde mindere çıkmış ilk turu bay geçmişti. İkinci turda Bunkai Spor Kulübünü, üçüncü turda Güler Spor Kulübünü, yarı finalde Akbulut Spor Kulübünü, finalde de Avrupa şampiyonu Sarıyer Belediye Spor Karate Takımını yenen bayan karate takımı şampiyon oldu. Türkiye Karatesinin en önemli kupasını alma başarısını gösteren sporcular, 10 Haziran'da Sırbistan'da yapılacak olan Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası'na gitmeye de hak kazandı.
iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2007 Çarşamba 15:36:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?