6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAKARYA

Şampiyon kürekçiden Başkan'a ziyaret

Ankara'da yapılan Atatürk Kupası Kürek Şampiyonası Yıldızlar kategorisinde şampiyon olan Sakaryaspor A.Ş. Kürek takımı sporcusu Salih Yıldırım, Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ı ziyaret etti. 

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Sakaryaspor A.Ş kürek takımı sporcusu Salih Yıldırım, yönetici Abdullah Şen ve antrenör Gökmen Kaya'yı makamında ağırlayarak, genç sporcuyu başarısından dolayı tebrik ederek, sporcu ile antrenörüne altın hediye etti. Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, "Gençlerin her alanda başarılı olmaları gurur verici. Gençlerimize başarı her zaman yakışıyor. Sporcumuzu bizlere böyle bir sevinç yaşattığı için kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. 

Antrenör Gökmen Kaya ise, amaçlarının milli forma ile Türkiye'yi yurtdışında da başarıyla temsil etmek olduğunu belirterek, spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Başkan Aziz Duran'a teşekkür etti. 

Perşembe günü, Avusturya'ya gidecek olan sporcu Salih Yıldırım ve antrenörü Gökmen Kaya Uluslararası Kürek şampiyonasında mücadele edecek.
.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2006 Salı 18:14:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?