3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Şampiyonun evinde buruk sevinç

ŞAMPİYONUN EVİNDE BURUK SEVİNÇ

2010 Dünya Şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu'nun Sakarya'daki evinde buruk sevinç yaşanıyor.

Dünya Super Sport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun Serdivan İlçesindeki evinde gururla birlikte buruk sevinç yaşanıyor. Kenan'ın şampiyon olmasının ardından komşuları anne Nurhayat Sofuoğlu'nu ziyaret ederek, oğlunun başarısından dolayı tebrik etti. Daha önce 2 oğlunu kaybeden ve ilaçlarla güçlükle ayakta durmaya çalışan anne buruk bir sevinç yaşadığını söyledi. Anne Sofuoğlu "Çok gururluyum ne söyleyebilirim. Çok heyecanla yarışı izledik. Ama tabi ki bizim sevinçlerimiz mutluluklarımız buruk oluyor.

Bildiğiniz gibi diğer oğullarımı kaybetmiş olmamın acısı içimizde. Karşılamaya diğer oğullarım gelemeyecek. Benim sevinçlerim yarım oluyor. 2007 yılında da buruktum Sinan'ı da kaybettik şimdi daha da buruğum" dedi.

Tebrik için eve gelen ailenin komşuları da şampiyon ile büyük gurur duyduklarını belirterek, "Çok mutluyuz Kenan'ın başarılarıyla gurur duyduk, devamını bekliyoruz. Sakaryalı olarak çok gururluyuz. Annesine de bu mutluluğu yaşattığı için ayrıca Kenan'a komşuları olarak bir kez daha teşekkür ediyoruz. Kenan'ı ben sahada sırtında bayrakla tur atışı kadar gururlandığım bir an daha olmadı. Bu bir Osmanlı tokatıdır. Şampiyonluğu ile birlikte büyük bir sevinç yaşadık. Analar ne evlatlar doğurdu ama Kenan'ın

farklı bir ailesi var.Yaşadıklarını biliyoruz. Anne babanın desteği bu konularda çok etkili" şeklinde konuştular.

ŞAMPİYONUN EVİNDE BURUK SEVİNÇ
ŞAMPİYONUN EVİNDE BURUK SEVİNÇ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2010 Pazartesi 16:32:05
Güncelleme :4 Ekim 2010 Pazartesi 19:34:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?