5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Sapanca Gölü'nde bir erkek cesedi bulundu

Sapanca Gölü'nde bir erkek cesedi bulundu. Adapazarı Arifiye beldesindeki evinden dün saat 17:00 sıralarında ayrılan ve bir daha geri dönmeyen demir yollarından emekli Burhan Akçabelenli (49), bu sabah Uzunkum Setboyu mevkiinde ölü bulundu.

Akçabelenli'nin cesedi vatandaşlar tarafından fark edildi. Olay yerine gelen Sivil Savunma Arama Kurtarma ekipleri, göldeki cesedi çıkardı. Savcının yaptığı incelemede bir darp izine rastlanmadı. Üzerinde taşıdığı cevşeni bir ağacın dalına astıktan sonra elbiseleriyle suya girdiği belirlenen Akçabelenli'nin son olarak sabah 07:00 sıralarında oğlu Mustafa Akçabelenli ile telefon görüşmesi yaptığı tespit edildi.

Olay yerine gelen oğul Mustafa Akçabelenli ile eşi Naide Akçabelenli, cesedi görünce gözyaşlarına hakim olamadılar. Mustafa Akçabelenli, babasıyla saat 07:00 sıralarında telefonla konuştuğunu söyleyerek, "Dün saat 17:00 sıralarında evden çıktı, bir daha geri dönmedi. Sabah aradığında nerede olduğunu ve neden eve gelmediğini sordum. Ancak bana bir şey söylemedi. Daha sonra ölüm haberini aldık" dedi.

Savcı, cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Şahsın intihar etmiş olabileceği belirtildi.
iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2007 Cuma 18:04:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?