3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Sapanca'da spreyli soygun

BAYILTICI SPREY SIKARAK EVİNİ SOYDULAR

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bir şahsın evine giren hırsızlar evde bulunanlara bayıltıcı sprey sıktıktan sonra 7 bin 200 TL civarında altın, elektronik malzeme ve parayı aldıktan sonra kaçtılar.

Alınan bilgiye göre, olay Sapanca ilçesi Göl Mahallesi Gaziler Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir fabrikada çalışan Sertaç Yeni(46) gece olup ailesi ile birlikte uyudukları sırada eve giren hırsızlar, evde uyuyanlara bayıltıcı sprey sıktıktan sonra soygun yaptılar. Sabah kalktığında evinin dağınık olduğunu gören Sertaç Yeni, evini kontrol ettiğinde içinde 2 bin 500 TL olan cüzdan, kredi kartları, kimlikler, ehliyet, 3 adet cep telefonu, 1 adet laptop bilgisayar, eşine ait 1 adet alyans ile 1 adet taşlı yüzüğün olmadığını gördü. Şahsın polisten yardım istemesi üzerine eve gelen polisler inceleme yaparak parmak izi aradılar.

Uyuduğu sırada evi soyulan ve 7 bin 200 TL zararının olduğunu söyleyen Sertaç Yeni hırsızlardan şikayetçi oldu. Yeni, "Bu hırsızlıklar çok artı. İnsan uyurken büyük bir cesaret gösterip evini soyuyorlar. Gece zengin yattık, sabah fakir. Beş parasız bayrama giriyoruz. Bayram için planlarımız vardı. Şimdi hiçbir şey yapamıyorum. Maaşımı da yeni almıştım. Polisler gece fazla devriye gezmiyorlar. Verilen cezalar da ortada" diyerek tepki gösterdi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2010 Pazartesi 17:03:00
Güncelleme :15 Kasım 2010 Pazartesi 23:58:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?