6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAKARYA

SAÜ Senatosu Geyve'de toplandı

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Senatosu, Geyve Meslek Yüksek Okulu'nda toplandı. 

Sakarya'nın Geyve İlçesi'nde Meslek Yüksek Okulu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, Geyve Belediye Başkanı Mehmet Kır, dekanlar, öğretim üyeleri katıldı. 

Toplantıda, 2006-2007 eğitim öğretim yılında Geyve Meslek Yüksek Okulu'na yeni bölümler açılması ele alınarak kabul edildi. Toplantının sonunda ise Geyve Belediye Başkanı Mehmet Kır, okula katkıda bulunanlara teşekkür plaketi verdi.
.
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2006 Salı 16:45:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
FEHMİ DUMAN IP: 85.108.104.xxx Tarih : 27.06.2006 21:00:04
Sakarya'nın Geyve İlçesi'nde Meslek Yüksek Okulu açılması için 1994 yılında zamanın Sakarya Üniversitesi Rektörü Raamazan EVREN ile görüşen ve güzel ilçeye yakışır bir yüksek okulun kurulmasının sözünü aldık.Yöre şartlarınıda düşünerek bölümler oluşturmasını istedik.Şu an bizim hiç istemediğimiz ve sonuçta meslek elemanı olmaların sağlayacak bir kadronun olmadığı Liseden biraz farklı okulun yüzlerce sorunu varken bölüm çoğaltmanın faydasının olmayacağına inanıyorum.Dış Ticaret, Muhasebe, İşletme, Emlak ve Emlakçılık,Bankacılık,Peyzaj ve Teksil bölümlerine ilave yerine ciddi oluşan sorunlarının çözümüne gidilmelidir.Bizde istiyoruz daha çok çocuğumuz okusun yarım yamalak eğitimde izin vermeyiz.Meydan o kadar boş değil.Sayın Rektörden ilçelerden gelen önerileri analiz etmesini isteriz ancak herşeyede he demesini asla istemeyiz.3 yardımcı doçentle 13 öğretim görevlisi ile sağlıklı eğitim olmaz.Biraz daha dikkat. Fehmi DUMAN Çevre ve İnsan Hakları Savunucusu Sakarya Rehabilitasyon Dernek Başkanı