8
Mayıs
2024
Çarşamba
SAKARYA

SAÜ yönetiminden Toçoğlu’nu ziyaret

SAÜ REKTÖRÜ ELMAS BAŞKAN TOÇOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Ali Yalçın, Prof. Dr. Fatih Üstel ile Genel Sekreter Metin Küçük ile birlikte Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas, “Göreve seçildiğimizden bu yana ilk ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bu vesile ile Büyükşehir Belediyemizi de ziyaret ettik. Belediyemiz gerçekten çok önemli çalışmalara imza atıyor. Ben, değerli başkanımız Zeki Toçoğlu’na yaptığı çalışmalarda başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonra elbirliği ile güzel şehrimize hizmet edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu ise, “Sakarya Üniversitemizin değerli yöneticilerine tekrar yeni görevlerinde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki üniversitemize, şehrimize çok olumlu katkıları olacak. Biz belediye olarak bugüne kadar üniversitemizin yanında olduk, bundan sonra da yanında olacağız. Hep birlikte güzel şehrimizi daha güzelleştireceğiz” diye konuştu.

Gerçekleştirilen ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ile Fatih Turan da hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2011 Çarşamba 17:42:03
Güncelleme :13 Ocak 2011 Perşembe 00:42:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?