5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

SAÜ'den ADASU'ya ziyaret

Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Rıza Güven, ADASU Genel Müdürü ve TEV Temsilcisi Rüstem Keleş'i ziyaret etti. 

Türkiye Eğitim Vakfı'nın Sakarya Üniversitesi'nde okuyan 42 öğrenciye burs verdiğini belirten Prof. Dr. H. Rıza Güven, burs almaya hak kazanan öğrencilerin seçimindeki katkılarından ötürü ADASU Genel Müdürü ve TEV Temsilcisi Rüstem Keleş'e teşekkür ziyaretinde bulundu. 

SKS Daire Başkanı Nafi Filiz ile Kültür Şube Müdürü Türkan Bilgin'in de hazır bulunduğu ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Rıza Güven, Türk Eğitim Vakfı'nca SAÜ'de burs verilecek öğrencilerin seçiminde TEV Temsilcisi Rüstem Keleş'in katkısının olduğunu, ihtiyacı olan birçok öğrenciye Keleş'in yardımı ve çabaları ile burs verildiğini söyledi. 

Prof. Dr. Hasan Rıza Güven, yeni açılan SAÜ Kaynarca Meslek Yüksek Okulu Kütüphanesi'nin ADASU tarafından yaptırıldığını da belirterek, eğitme katkılarından dolayı Rüstem Keleş'e teşekkür etti. ADASU'nun yeni binasının hayırlı olmasını dileyen Prof. Dr. Hasan Rıza Güven, “Binanızı çok güzel ve modern bulduk. Yeni binanız hayırlı olsun. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Rüstem Keleş, ihtiyacı olan öğrencilere burs verilmesindeki katkılarından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. ADASU'nun hızla geliştiğini ve değiştiğini ifade eden Rüstem Keleş, bu değişim ve gelişimde akademik bilginin önemine değindi. 

ADASU olarak SAÜ ile dayanışma halinde olduklarını ifade eden Keleş, “Birçok konuda ve Sapanca Gölü'nün korunması çalışmalarında üniversite ile bilgi alışverişi içindeyiz. Akademik bilgiyi önemsiyoruz. Akademik kökenli çalışanlarımız var. Kurumsal eğitimlerimizde SAÜ ile çalışıyoruz. ADASU'da üniversitenin katkısı büyük. Kurumların karşılıklı dayanışmaları kurumsal gelişme açısından çok önemli” dedi. 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Rıza Güven, günün anısına Rüstem Keleş'e hediye verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 14:13:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?