3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

SEDAŞ ekipleri alarmda

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) ekipleri zorlu hava koşullarına rağmen elektriğin kesintisiz verilmesi için büyük bir uğraş içinde çalışmalarını sürdürüyor.

Meteorolojiden alınan hava tahmin raporlarıyla SEDAŞ Arıza Bakım ekipleri görev sorumluluk alanlarında, yaşanabilecek olumsuz hava koşulları için tüm önlemlerini aldı.

Arıza servislerine gelen abone arızalarını SEDAŞ arıza bakım ekipleri kara kışa ve soğuk havaya aldırmadan yerine kadar giderek inceliyor ve sorunu çözerek enerji dağıtımını en iyi şekilde sürdürmeye çalışıyorlar. SEDAŞ ekipleri gerektiğinde karlı arazide ve gerektiğinde direk üzerinde oluşan arızaları gidermek üzere günün her saatinde hizmet için hazır bekliyorlar.

Arıza bakım ekipleri çalışanları, en olumsuz hava koşullarında dahi kesintisiz enerji vermek üzere 7 gün 24 saat vardiyalı çalışma yapıyorlar. Kar yağışına rağmen geneli etkileyecek arıza yaşanmaması arıza bakım ekiplerinin yaz aylarında sistemde yaptıkları bakım çalışmaları, yapılan yatırım ve yenileme çalışmaları ile güç artırımlarının da etkili olduğu kaydedildi. Abonelerinin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için SEDAŞ bazı bölgelerde yapacağı programlı enerji kesintilerini erteledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2010 Pazar 15:14:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?