5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Sedaş'ın komandoları

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) arıza ekipleri, Dörtyol girişi TEİAŞ hizmet binası önündeki SEDAŞ'a ait yüksek gerilim direğindeki iletkenin fırtınada kopması nedeniyle alarma geçerek, iletkene ek yapmak ve enerji nakil hattını devreye almak için tehlikeyi hiçe sayarak, 30 Metre yükseklikte üç saat süren bir çalışma yaptılar. 

30 metre yüksekte enerji kesintisini gidermek için çalışan SEDAŞ personelini görenler bir yandan personeli takdir ederken hayretlerini de gizleyemediler. Fırtınada kopan iletken Sakarya'da Organize Sanayi, Modern Sanayi, Tavuklar, Nehirkent, Bekirpaşa Beldesi, MollaKöy, Aşağı ve Yukarı Kirazcı, Adliye, karaçam, Ahmediye Köyleri, Değirmendere, Çaybaşı, Yazılı, Horozlar, Çaykışla, Kadıköy, Büyükesence, Hasanbey Köylerinde enerji kesintisine neden oldu, SEDAŞ Arıza Ekipleri kopan iletkeni onarırken farklı bölgelerden enerji kesintisi oluşan yerlere enerji verilmesi sağlandı.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2007 Cumartesi 12:50:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selçuk özcan IP: 88.242.141.xxx Tarih : 16.04.2007 20:36:20
bizim için yapılan bu çalışmadan dolayı arkadasların hepsini alnından öpüyorum o yükseklikte ve sogukta çalısmadan durmak bile zordur işallah biz halk kadar sedaşta bu arkadaşların kıymetini bilir