3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Şehir eşkiyaları ortalığı savaş alanına çevirdi

Adapazarı’nda kimliği belirsiz kişiler, bir kahvehaneyi basarak iş yeri sahibini kaçırdı. 

Edinilen bilgilere göre, Adapazarı Fabrika Caddesi’nde bulunan Çınar isimli kahvenede bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, ellerinde sopalarla kahvehaneye gelen 4 kişi, önce kahvehaneyi savaş alanına çevirdi, ardından da iş yeri sahibi Vedat Yur’u, onlarca müşterinin önünde dövdü.

4 saldırgan daha sonra Vedat Yur’u zorla, 54 ET 595 plakalı bir otomobile bindirerek kaçırdı. Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen polis, şahısların kaçtığı aracı takibe alırken, nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Polisin takip ettiği aracı durdurmak için, vatandaşlar da yola barikat kurdu. Ancak otomobil, barikatı aşarak kaçmaya devam etti. Yaşanan kovalamacaya rağmen, ara sokağa giren şahıslar izlerini kaybettirdi.

Polislerin inceleme yaptığı kahvehanede ise, olaya tanık olan vatandaşlar, şahısların ellerinde sopalarla içeri girdiğini, önce camları kırdıklarını, ardından da kahvehane sahibini sopayla dövdüklerini ve beraberlerinde götürdüklerini söylediler.

Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatırken, şahısların kaçırdıkları kahvehane sahibi Vedat Yur’u ise daha sonra serbest bıraktıkları öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2005 Pazar 16:14:28
Güncelleme :4 Nisan 2005 Pazartesi 12:32:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?