3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Şehit ailesine anlamlı ziyaret

ŞEHİT AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET

Facebook Türk Bayrağı sayfası, www.terorsehitleri.com, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Öğrenci Konseyi üyeleri ve SAÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı temsilcileri, şehit Kemal Yarar'ın ailesini ziyaret etti.

Facebook Türk Bayrağı sayfası, www.terorsehitleri.com, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Öğrenci Konseyi üyeleri ile SAÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı personeli ve temsilcileri Şırnak'ın Maden Karakolu'nda 1994 yılında terör örgütü mensupları tarafından yapılan hain saldırıda 7 silah arkadaşıyla beraber şehit olan Deniz Onbaşı Fatih Kemal Yarar'ın babası Salim ve annesi Havva Yarar'ı ziyaret etti. Şehit babası Salim Yarar, oğlu adına yaptırdığı küçük şehit müzesini konuklarına gezdirerek müze hakkında bilgi verdi. Salim Yarar oğluna yazdığı şiirleri okudu.

Facebook Türk Bayrağı Sayfası, www.terorsehitleri.com adına Fatih Melemez şehit ailesine Türk bayrağı ve çiçek verdi. SAÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı adına Fakülte Sekreteri Mustafa Durmuş Osmanlı turası panosu ve minnettarlık belgesi verdi. Doç. Dr. Savaş Canpolat ise şehit ailesine çiçek takdim etti. SAÜ Örgenci Konseyi adına Aykut Erol çiçek ve şükran belgesi verdi. Ardından yapılan sohbette duygulu anlar yaşandı. Sohbetin ardından, konuklar şehidin mezarını ziyaret etti.

ŞEHİT AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2010 Cumartesi 14:17:05
Güncelleme :20 Mart 2010 Cumartesi 14:34:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?