3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Şehit ailesine bayram ziyareti

ŞEHİT AİLESİNE BAYRAM ZİYARETİ

Facebook Türk Bayrağı terorsehitleri.com üyeleri, 25 Temmuz 1993 de Bingöl'ün Genç kırsalında terör örgütü mensuplarına yönelik yürütülen operasyonda şehit olan Sakaryalı Jandarma Komando Onbaşı Ali Borinli'nin ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Şehit onbaşı Borinli'nin babası Türkiye Harp Malülü Şehit ve Gazi Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Niyazi Borinli ile babası şehit olduğunda dört aylık olan ve bugün 17 yaşına gelen Hamza Borinli gelen misafirleri Serdivan İlçesindeki evlerinde ağırladı. Ziyarette oldukça duygusal anlar yaşandı. Şehidin oğlu Hamza Borinli babasının şehit olduğunda 4 aylık olduğunu ve 17 senedir onun hasretiyle yaşadığını ve onun kahramanlık hikayeleriyle büyüdüğünü söyledi. Ziyaret sırasında şehidin babası Niyazi Borinli ve şehidin oğlu Hamza Borinli, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

Türkiye Harp Malülü Şehit ve Gazi Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Niyazi Borinli, son zamanlarda Akyazı'da kurulan Tüm Şehit Aileleri Derneği adı altında hizmet veren derneğin hiçbir şekilde şehitler, gaziler ve aileleriyle bir alakası olmadığını iddia ederek şöyle konuştu: "O derneğe ne bir şehit yakını ne de bir gazi üyedir. Bu dernek farklı amaçları taşıyor olabilir, o yüzden kamuoyundan isteğimiz lütfen şehit ve gazi derneği adı altında faaliyetler yaparak dergi, yardım, bağış toplamak isteyenlere

fırsat vermesin ve itibar edilmesin. Sakarya'da sadece resmi bir tek dernek var o da Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesidir. 122 şehit asker, 95 de gazi üyesi vardır."

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2010 Perşembe 13:45:00
Güncelleme :18 Kasım 2010 Perşembe 14:44:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?