3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Şehrin göbeğinde 'tuvalet' rezaleti!

Adapazarı Merkez Belediyesi tarafından Orhan Camii’nin arka tarafına yaptırılan tuvaletten gelen pis kokular vatandaşları rahatsız ediyor. Adapazarı Merkez Belediye tarafından şehrin merkezindeki Orhan Camii’nin arkasına yaptırılan umuma açık tuvalet, yazın gelmesiyle birlikte etrafa pis koku yaymaya başladı.

İnşaatı sırasında da büyük tartışmalara neden olan umumi tuvalet, yazın gelmesiyle birlikte pis bir kokunun yayılmasına neden oldu.

Havaların ısınmasıyla birlikte kokunun daha da ağır bir şekilde hissedildiğini söyleyen vatandaşlar, "Tuvaletin bulunduğu yer, daha önce parktı. Ancak buraya tuvalet yaparak parkın bir kısmını iptal ettiler. Kalan bölümde hala banklar var ama kokudan oturamıyoruz" dedi. Orhan Camii cemaati de koku nedeniyle rahatsız olduklarını dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2005 Cumartesi 15:50:24
Güncelleme :23 Haziran 2005 Perşembe 16:19:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömerkuş IP: 81.215.106.xxx Tarih : 31.07.2005 13:35:35
burası türkiye herşey olabilir.şehirlerimizin engüzel yerlerinde zaten bunlar oluyo.çok merak ediyorum boyle ab-ye nasıl girmeyi düşünüyorlar.ben rizenin çayeli ilçesinde yaşıyorum aynı şey burdada var.eğer burdakini yıkılacanı duysam ilk kazmayı ben vurmaya gidecem.o derece sinirlerimi bozuyo.bence bu bir rezalet baka bişey değil.ülkemizin güzel şehirlerini böyle yaparak katletmeyin sayın yetkililer.bu gibi yerleri daha farklı değerlendirin.