7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

Serdivanspor'a moral yemeği

SERDİVANSPOR'A MORAL YEMEĞİ

Sakarya BAL ligi temsilcisi Serdivanspor'a Güney Kebap moral yemeği verdi.

Sakarya'yı BAL liginde temsil eden Serdivansporlu futbolcular, moral yemeği için Güney Kebap'ta buluştu. Serdivan Belediye Başkan Yardımcısı Selvet Karaoğlu, Genel Kaptan İsmet Yaşa, antrenör Reşat Salpat, idareciler ve futbolcular, maçın değerlendirmesini yaparak, kaçan puanların nedenlerini değerlendirdiler.

Serdivan Güney Kebap ve Pide Salonu işletmesinin misafiri olan Serdivanspor kafilesi, durum değerlendirmesi yaparken, son haftalarda özellikle hakemlerin taraflı ve objektif olmayan tutumlarından yakındılar. Serdivanspor Antrenörü Reşat Salpat, son haftalarda üst üste gösterilen kartlardan yakınırken, idareciler, hakem hatalarının devam etmesinde artık kasıt aramaya başladıklarını ifade ettiler.

Pazar günü Serdivan Hüseyin Ersin Stadında oynanan müsabakada da, Kocaeli Hereke Yıldızspor karşısında 1-0 öne geçmelerine rağmen, hakemin taktir haklarını konuk ekipten yana kullanması sonucu 2 futbolcusu kırmızı kart gören Sarı-Siyahlılar 1-1 berabere kaldı. Futbolcular moral yemeğinin ardından bir sonraki müsabaka hazırlıklarının başlayacağı Salı gününe kadar dinlenmek üzere dağıldılar.

SERDİVANSPOR'A MORAL YEMEĞİ
SERDİVANSPOR'A MORAL YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2011 Pazartesi 14:29:02
Güncelleme :14 Şubat 2011 Pazartesi 18:46:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?