5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Söğütlü'de feci kaza: 2 ölü

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil, karşı yönden gelen kamyonetle çarpıştı. Kazada 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 21.00 sıralarında Söğütlü ilçesinin Çayırlar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Adapazarı'ndan Ferizli istikametine giden, 32 yaşındaki Emin Çimen yönetimindeki 54 LP 720 plakalı otomobil, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak karşı yönden gelen, Mikail Bayram yönetimindeki 54 TK 103 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

Otomobilde sıkışan Emin Çimen ile arkadaşı 31 yaşındaki Tekin Tan, olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince araçtan çıkarıldı.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Çimen ve Tan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybederken kazada kamyonet sürücüsü Mikail Bayram ve oğlu Cebrail Bayram ile Ahmet Cankotan ve Şeyma Akbulut da yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulansla önce Ferizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken burada yapılan ilk müdahalenin ardından da Yenikent Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


 

...
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2012 Çarşamba 13:07:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?