3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Sonbahar şenlikleri başladı

SAKARYA SONBAHAR ŞENLİKLERİ BAŞLADI

Sakarya'nın Erenler ilçesinde düzenlenen Sakarya Sonbahar şenlikleri başladı.

Özel bir müzik firması tarafından organize edilen ve geçtiğimiz yıl Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikler bu yıl Yunus Market otoparkına kurulan alanda başladı.

Amatör şarkı yarışmaları, tiyatro gösterileri, sevilen sanatçıların yer alacağı ücretsiz halk konserleri, folklor gösterileri, lunapark, eğlence çadırları, çeşitli alışveriş stantları, ödüllü yarışmaların yer aldığı etkinlikler 23 Ekim'e kadar devam edecek. Dün gece açılışı yapılan etkinliklere Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'de katıldı.

Ücretsiz halk konserleri kapsamında ilk olarak Karadenizli sevilen sanatçı Tarık Tüfekçi muhteşem bir konser verdi. Yağmur nedeniyle zaman zaman ara verilen konsere ilgi büyük oldu. Konserde hayranları sanatçıya ulaşabilmek için yoğun çaba harcadı. Hayranlarından bazılarını sahneye alarak birlikte kolbastı oynayan Tüfekçi, söylediği hareketli şarkılarla konsere katılanlara coşkulu anlar yaşattı.

23 Ekim'e kadar devam edecek olan etkinlikler kapsamında 25 Eylül'de Erol Şahin, 02 Ekim'de Hülya Polat, 09 Ekim'de Murat Kurşun, 16 Ekim'de Tuğba Ekinci ve 23 Ekim'de Zeynep Başkan sahne alacak. Konserler ücretsiz olacak.

SAKARYA SONBAHAR ŞENLİKLERİ BAŞLADI
SAKARYA SONBAHAR ŞENLİKLERİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2010 Cumartesi 18:00:01
Güncelleme :25 Eylül 2010 Cumartesi 18:05:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?