5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

'Sosyal Hizmet Sempozyumu 2007'

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü tarafından düzenlenen “Çocuk ve Aileye Yönelik Sosyal Hizmetler” konulu 'Sosyal Hizmet Sempozyumu 2007' başladı. 

SAÜ Süleyman Demirel Konferans Salonu'nda düzenlenen bir törenle başlayan sempozyumun açılışında Adapazarı Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fahri Tuna sinevizyon gösterisi eşliğinde Sakarya'yı tanıtıcı bir sunum yaptı. 

Açılışta SAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. H.Rıza Güven, SAÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H.Murat Tütüncü ve Sosyal Hizmetler Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Kazım Yıldırım birer konuşma yaptı. 

Sempozyumun açış konuşmasını ise Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksekokulu Eski Müdürü Prof. Dr. Sema Kut adına Başkent Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü Öğretim Üyesi Işıl Bulut gerçekleştirdi. Yapılan konuşmaların ve sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından sempozyuma geçildi. 

Üç gün sürecek olan sempozyumda, çocuk ve aileye yönelik toplum düzeyindeki tutumlar ve yerine getirilen sosyal hizmet uygulamaları ele alınıp tartışılacak. Yurdun çeşitli üniversitelerinden çok sayıda bilim insanının katılacağı sempozyumda 60'a yakın bildiri sunulacak. 'Sosyal Hizmet Sempozyumu 2007', 16 Kasım 2007 Cuma günü öğleden sonra 'Bildirilerin Tartışılması' ile sona erecek.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2007 Çarşamba 16:58:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?