3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Stüdyo Plus'ta temel heyecanı

STÜDYO PLUS'TA TEMEL HEYECANI

Sakarya'nın Serdivan İlçesinde Kotanoğlu İnşaat tarafından yapılacak 100 dairelik Stüdyo Plus konutlarının kazı çalışmaları tamamlandı.

İlçe olduktan sonra en gözde yerleşim bölgesi olan Serdivan'da yaptırılacak olan Stüdyo PLUS konutları ilk kazmanın vurulmasıyla ilde yapılan en büyük ve iddialı projelerden biri olduğunu gösterdi. Konutların yapılacağı alanda iş makinaları ile kazı çalışmaları hızla tamamlanarak, temel atmaya hazır hale getirildi.

Sakarya'da bir ilk olan Stüdyo konsepti ve Lüks site mimarisinin birleşmesi ile ideal yaşam alanlarını oluşturan projenin birinci etap satışları tüm hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar projeye gösterilen yoğun ilgiden son derece memnun olduklarını dile getiren Kotanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kotan , satışlarına Şubat ayında başlanan 44 daire 5 dükkandan oluşan 1. Etap A ve B blokların bir kısmının satıldığını, Mayıs ve Haziran döneminde ise 2. Etap 56 daireden oluşacak C ve D blok satışlarına başlayacaklarını belirtti.

Birinci etapta satışa sunulan konutlar 75 metrekare alandan oluşurken, daireler mevkilerine göre 60 Bin TL ile 80 Bin TL arasında değişen fiyatlar ile satılıyor. Her Blok'ta 2 adet fırsat dairesinin yer aldığını belirten Murat Kotan "Bu dairelerimiz merdiven girişi sağ ve sol daireler , alan olarak diğer dairelerimizden 5 m2 daha küçükler ancak yine çok kullanışlı 2+1 dairelerdir" şeklinde konuştu.

Stüdyo PLUS projesinin ilk etabından yer alan hak sahipleri Eylül ayında teslim avantajı ile birlikte daire seçme avantajına da sahip olacaklar. Şu anda yapılan satışlarda minimum yüzde 20 peşinat ile yapan , kalan bakiyeyi ise konut teslimatında aldıklarını söyleyen Kotanoğlu tamamı peşin ödemelerde yüzde 10'a varan indirim avantajından da faydalanmak isteyenlerin konut almada acele etmelerini önerdi.

Öte yandan 4 blokta toplam 100 konut 5 işyerinden oluşan Stüdyo PLUS Projesi'nin birinci etap satışları hızla devam ederken, 44 daire 5 işyerinden oluşan daireler 60 Bin TL'den başlayan fiyatlar ile satılıyor. Toplam 7 Bin metrekare arazi üzerinde kurulacak Stüdyo PLUS projesinde öncelikle konutlar satışa sunulurken, mayıs ayından itibaren ise toplam 1000 m2 kapalı alana sahip işyerleri satışa sunulacak.

Stüdyo PLUS konutları tüm binaları çevreleyen güvenlik kameraları, site ortasında şelale ve havuz uygulaması, hemen önünden geçen Sakarya Üniversitesi ulaşım yolu ve çevre yolları ile trafiğe girmeden çok kolay ulaşılabilecek yollara sahip olması ve depreme dayanıklı kayalıklardan oluşan zeminde inşa edilmesiyle herkesimden büyük ilgi görüyor.

Son yılların büyük projesi olarak adlandırılan projede süs havuzu ve bir şelalenin yer aldığı orta alan, site içi yürüyüş yolları, açık otoparklar, çocuk oyun alanları, içerisinde bir çok sosyal alanların yer aldığı 5 adet işyeri ile eşsiz bir yaşam alanı inşaa ediliyor. Stüdyo PLUS muhteşem şehir manzarasını gözler önüne sererken, şehrin tüm nimetlerini panaromik şehir manzarasına sahip dairelerinde müşterilerine sunuyor.

STÜDYO PLUS'TA TEMEL HEYECANI
STÜDYO PLUS'TA TEMEL HEYECANI
STÜDYO PLUS'TA TEMEL HEYECANI
STÜDYO PLUS'TA TEMEL HEYECANI
STÜDYO PLUS'TA TEMEL HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 13:33:05
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 19:39:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?