3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Stüdyo Plus'ta teslimler başladı!

KOTANOĞLU İNŞAAT SÖZÜNÜ TUTTU

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde Kotanoğlu inşaat tarafından SAÜ Kampus yolu üzerinde inşaa edilen 100 daire 5 iş yerinden oluşan stüdyo plus sitesinde 22 dairelik ilk blok tamamlanarak sahiplerine teslim edilmeye başladı.

Proje tanıtımının yapıldığı ilk günden beri tüm dikkatleri bir anda üzerine çekmeyi başaran ve vatandaşlardan büyük ilgi gören stüdyo plus konutları 75 metrekareden oluşması,sitenin Üniversiteye yakın konumu, panaromik şehir manzarası ve Kotanoğlu İnşaat kalitesi ve güvencesini sunmasından dolayı özellikle üniversite öğrencilerinden büyük ilgi gördü.İnşaatına 23 Ağustos'ta başlanarak temeli atılan konutlar çok kısa bir süreçte yüksek inşaat kalitesi ile tamamlanarak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Tamamı sözleşme tarihinden erken teslim edilen projede diğer blokların inşaatları ise devam ediyor.

Kotanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kotan proje ile yaptığı açıklamada İlk bloktaki dairelerin tamamının satıldığını,ikinci bloktaki dairelerin satışını da çok kısa bir sürede tamamlayarak ikinci etap satışlarına başlayacaklarını söyledi.

Kotan açıklamasında" Satılan dairelerin üniversite öğrencilerine kiralama işlemlerini de takip ederek bize güvenip projemize yatırım yapan yatırımcıların dairelerini 600 TL- 750 TL arasında değişen rakamlarla kiralama işlemlerini de yaparak müşterilerimize ne kadar doğru bir yatırım yaptıklarını göstermiş olduk" dedi . Projeye gösterilen talepten oldukça memnun olduklarını da dile getiren Kotan, herkesi inşaatı tamamlanan bloğu gezerek projeyi yerinde görmeye davet etti.

KOTANOĞLU İNŞAAT SÖZÜNÜ TUTTU
KOTANOĞLU İNŞAAT SÖZÜNÜ TUTTU
KOTANOĞLU İNŞAAT SÖZÜNÜ TUTTU
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2010 Salı 15:03:04
Güncelleme :21 Eylül 2010 Salı 19:01:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?