5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Şüpheli yazı polisleri alarma geçirdi

Sakarya’da Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye (SEDAŞ) ait duvarlara yazı yazan şahıslar polisi alarma geçirdi..

Alınan bilgilere göre, Adapazarı merkez Dörtyol mevkinde bulunan SEDAŞ binasının alt tarafına akşam saatlerinde plakasız motosikletle gelen şüpheli 2 genç duvarlara yazı yazmaya başladılar. İskele yardımıyla duvara çıkarak yazı yazan 2 kişi polisi alarma geçirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi.

 Polislerin geldiğini gören iki kişi "169 BE" yazısını yazdıktan sonra motosiklete binerek olay yerinden kaçmaya başladılar.

Polisle şahıslar arasında kısa süreli kovalamaca yaşanırken şahısların bindiği motosiklet bir süre gittikten sonra kontrolden çıktı. Devrilen motosiklet ve kafalarındaki kaskları bırakan şahıslar olay yerinden kaçmayı başardılar. Olay yerine gelen polisler şahısların bıraktığı motosiklet ve kaskları buldular. Polis kask ve bırakılan motosiklette parmak izi araması yaptı. Çevrede arama tarama yapan polisler, şahısların izlerini bulmaya çalıştılar. Olay yerine gelen Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Ali Şahinli, inceleme yaptıktan sonra bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. Operasyonları sürdüren polisler bölgede bulunan şüpheli şahısları durdurarak kimlik kontrolünden geçirdiler. Gece

SAKARYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2004 Pazar 09:49:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?