6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAKARYA

Tacizciye meydan dayağı

Sakarya'da evli bir kadın, uzun süredir kendisini telefonla taciz eden şahsa randevu verdi. Buluşma yerine gelen zanlıya evli kadının eşi ve yakınları meydan dayağı attı.

Edinilen bilgiye göre, G.A. (26) adlı evli kadın, uzun süredir tanımadığı bir kişi tarafından telefonla taciz ediliyordu. Tacizcinin telefonlarından bunalan evli kadın durumu eşi M.A.'ya anlattı. Bunun üzerine eşini rahatsız eden tacizcinin kim olduğunu öğrenmek isteyen koca eşinden tacizciye randevu vermesini istedi.

G.A., eşinin önerisi üzerine kendisini arayan tacizciye Sakarbaba Caddesi üzerinde buluşma teklif etti. Tacizcide teklifi kabul etti. Akşam karanlığında buluşma yerine gelen ve tacizci olduğu iddia edilen B.U. (38), taciz ettiği kadının eşi ve kardeşi S.A. tarafından darp edildi. 

Çevredeki vatandaşlarında tacizcinin yakalandığını duyunca zanlıyı linç etmek istedi. B.U. polis ekiplerince güçlükle kurtarıldı. Feci şekilde dövülen zanlı polis tarafından Sakarya Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavisi yapıldı. Daha sonra taraflar ifadeleri alınmak üzere Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

zaman/cihan
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2006 Cuma 10:23:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
soner çakırlar IP: 85.97.22.xxx Tarih : 16.12.2006 20:23:20
ülkemizde artmakta olan ahlaksızlık diz boyu olmaya başladı.bu tip olaylara karşı ciddi önlemler alınması gerekiyor.mahkemelerdede cezaların iki katına çıkarılmasını istiyorum hatta üç katı savcılığında bu konularada daha ciddi olmasını istiyorum bir tc vatandaşı olarak