3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Taraftarla futbolcular kapıştı

Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Sakaryaspor, hafta sonu kendi sahasında Akçaabat Sebatspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlarken, antrenman öncesi futbolcular ile taraftarlar arasında tartışma yaşandı.

Tartışma Teknik Direktör Şaban Yıldırım ve Antrenör Ahmet Seçgin’in araya girmesiyle büyümeden tatlıya bağlandı.

Teknik Direktör Şaban Yıldırım nezaretinde Rüstemler Tesisleri’nde yapılan haftanın ilk idmanı gergin bir ortamda başladı.

İdmana çıkan Yeşil-siyahlı futbolcular ile tesislere gelen taraftarlar arasında tartışma yaşandı. Yeşil-siyahlı taraftarlar, Kayserispor maçından sonra tartıştıkları Fatih Şen ve Emre Toraman ile görüşmek istedi.

İdmana çıkan her iki futbolcunun önünü kesen Yeşil-siyahlı taraftarlar, futbolculara Kayserispor maçından sonra yaptıklarının çok yanlış olduğunu söyledi.

Bunun üzerine futbolcular ile taraftarlar arasında tartışma yaşandı. Diğer futbolcuların da karışması üzerine tartışma büyüdü. Gerginlik Teknik Direktör Şaban Yıldırım ve Antrenör Ahmet Seçgin’in araya girmesiyle daha da büyümeden yatıştırıldı.

Teknik Direktör Şaban Yıldırım, taraftarlarla baş başa görüştü. Taraftarlardan destek isteyen Şaban Yıldırım, olayların daha fazla büyütülmemesini, kalan iki maçı kazanarak ligde kalacaklarını söyledi.

Futbol Şube Sorumlusu İsmail Yenice de, taraftarlarla görüşerek, destek istedi. Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın araya girmesiyle önlenen gerginlik, Sakaryaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Harun Şen’in, Fatih Şen ve Emre Toraman’a çiçek vermesiyle giderildi.

Teknik Direktör Şaban Yıldırım, olayın tatlıya bağlandığını belirterek, "Bu olay taraftarların Sakaryaspor aşkının bir yansıması. Böyle duygusal durumlarda taraftarlar kötü sonuca tepki gösterdi. Ama bu durum onların Sakaryaspor sevgisinden kaynaklanıyor. Hata yaptıklarını kabul ettiler. Onlar takımlarını sonuna kadar desteleyen, iyi taraftarlar. Ama iyi insanlar hata yaptığı gibi, iyi taraftarlar da zaman zaman hata yapar. Olay tatlıya bağlandı. Taraftarlarımız oyunculardan, oyuncularımız da taraftarlardan özür diledi. Hep birlikte enerjimizi, mücadelemizi rakiplerimize sarf edeceğiz. Bu davranış beni ümetlendirdi. Bu bize olumlu yansıyacak" dedi.
Ligin devam ettiğini, pes etmediklerini ifade eden Yıldırım, "Son haftaya kadar mücadelemizi sürdürüceğiz. Pes temedik. Pes edersek kaybederiz. Kaybettiğimiz avantaı yeniden kazanacağız" diye konuştu.

Kondisyon ağırlıklı haftanın ilk çalışmasına hafif sakatlıkların bulunan kaleci Şenol, kaptan Mesut, Ragıp, Abdülkadir, Fatih Ceylan, Aytaç katılmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 21:38:23
Güncelleme :20 Mayıs 2005 Cuma 16:30:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?