3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Taraftarlardan TFF'ye protesto

SAKARYASPORLU TARAFTARLARDAN TFF'YE PROTESTO

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Kent Meydanında toplanan Sakaryaspor taraftarları TFF tarafından verilen cezayı protesto etti.

Sakaryaspor taraftarlar grubu Tatangalar, Adapazarı Kent Meydanı'nda toplanarak Sakaryaspor'a 3 maç seyircisiz oynama ve Pendikspor maçının hükmen mağlup olarak cezalandırılmasını protesto etti. 300 kişiden oluşan grup satılık TFF yazan büyük bir pankart açarak TFF aleyhine slogan attı.

Taraftarlar yaptıkları basın açıklamasında Sakaryaspor'un itirazına rağmen cezanın geri çekilmemesi durumunda yönetimden tek isteklerinin kulübün ligden çekilmesini istediler. Açıklamada "Tek gayesi futbol olan bizleri ne polis panzerleri, ne sıkılan gaz ve ne de sıkılan sular durdurabilir. Bizler geçen sezon ilk defa tarihinde düştüğümüz bu ligde haklarımızı futbolculara helal ettik. TFF aldığı kararla eşi az görülen bir adaletsizlik örneği sergilemiştir. Bu alınan karar ortada ciddi bir senaryo kuşkusu

ortaya koymuştur. Rahmetli Hasan Doğan bugün hayırla yad ediliyorsa, bugün TFF Başkanı Mahmut Özgener aldığı bu kararla tarihteki yerini alacaktır. Sakaryaspor büyük bir camiadır. Kimse Sakaryaspor'un onuru ve şerefiyle oynayamaz. Bizin bu kararın geri çekilmemesi durumunda yönetimden ve başkanımızdan isteğimiz takımın derhal ligden çekilmesidir" denildi.

Güneşli bir havada başlayan protesto eylemi yağan sağanak yağmura rağmen devam etti. Yağmur altında protestolarını sürdüren taraftarlar basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

SAKARYASPORLU TARAFTARLARDAN TFF'YE PROTESTO
SAKARYASPORLU TARAFTARLARDAN TFF'YE PROTESTO
SAKARYASPORLU TARAFTARLARDAN TFF'YE PROTESTO
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2010 Cumartesi 18:33:05
Güncelleme :27 Şubat 2010 Cumartesi 23:24:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?