7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

Tatilin son günü boğuldu

Sakarya'da, ilköğretim 4. sınıf öğrencisi Yusuf Avcı, okulların açılmasına bir gün kala pazar günü ailesiyle birlikte piknik için gittiği Sapanca Gölü'nde boğularak hayatını kaybetti.

Sapanca Gölü'nden çıkarılarak suni teneffüsle hayata döndürülen Yusuf Avcı, ilk müdahale sonrasında Özel Bilge Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanenin yoğun bakım servisinde altı saat tedavi gören Avcı, pazar gecesi saat 21.30 sıralarında hayata gözlerini yumdu.

2011-2012 eğitim öğretim yılının başladığı ilk gün okuluna ve arkadaşlarına kavuşamayan 10 yaşındaki Yusuf Avcı, 19 Eylül günü, Ali Dilmen Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazından sonra Erenler Aile Kabristanlığı'nda toprağa verildi.

Sakarya'daki bir fabrikada işçi olarak çalışan babası ve ailesine, arkadaşlarına, öğretmenlerine büyük acı yaşatan 4.sınıf öğrencisi Yusuf Avcı'nın Ali Dilmen İlköğretim Okulu'nda başarılı ve sevilen bir öğrenci olduğu öğrenildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, yaz tatilinin son günü yaşanan acı olaydan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, küçük yaşta hayatını kaybeden öğrenci Yusuf Avcı'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine, öğretmenlerine ve okul arkadaşlarına baş sağlığı diledi. Ali Dilmen İlköğretim Okulu 4.sınıf öğrencisi Yusuf Avcı'nın cenazesine katılan Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten ise okulların açılması nedeniyle tüm çocukların sevinçli olduğu bir günde okulu yerine son yolculuğuna uğurlanan küçük öğrencinin talihsiz ölümünün eğitim camiasında büyük üzüntüye yol açtığını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2011 Salı 17:12:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Adil Nuşirevan IP: 95.0.102.xxx Tarih : 23.09.2011 09:07:35

Yavrum,mekanın cennet olsun inşaallah.Ailene de sabırlar...