8
Mayıs
2024
Çarşamba
SAKARYA

Terminal açılışa hazırlanıyor

TERMİNAL AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Arifiye İlçesinde yaptırılan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde çalışmalar tamamlandı. Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ile birlikte yeni terminalde incelemelerde bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, "Terminalimizdeki çalışmalar tamamlandı. Ufak bazı eksiklikler var, onları gidermek için çalışıyoruz. Herkes görecek ki çok güzel bir terminale kavuşuyoruz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan ve Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile birlikte, D 100 Karayolu ile Anadolu Otoyolu'nun (TEM) konumuna göre en uygun yer olan Arifiye İlçesi Hanlı Bölgesi'ndeki Mısır Araştırmaları Merkezi sahasında yaptırılan Şehirlerarası Otobüs Termali'nde incelemelerde bulundu. Başkan Toçoğlu, burada yaptığı açıklamada, terminaldeki çalışmaların tamamlandığını, ufak bazı eksikliklerin giderilmeye çalışıldığını söyledi. Başkan Toçoğlu, "Yeni terminalimizdeki çalışmalar tamamlanmış durumda. Çevre düzenlemelerindeki ve terminalin içerisindeki eksikliklerimizi gideriyoruz. Bu eksikliklerde tamamlandıktan sonra terminalimiz hizmete açılacak. Yeni terminalin toplam arsa alanı 83 bin metrekare. İnşaat alanı ise 24 bin metrekare. Terminalin içerisinde, modern bir yapıda olması gereken ne varsa hepsi yer alıyor. Herkes görecek ki çok güzel bir terminale kavuşuyoruz" dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün'de terminalin Sakarya'ya yakışacağını söyledi. Üstün, " Sakarya'nın görünen yüzü her geçen gün değişiyor. Burada Büyükşehir Belediyemiz tarafından çok güzel bir terminal yapıldı. Bu terminal şehrimiz için gerçekten bir ihtiyaçtı. Bu hizmeti şehrimize kazandıran Büyükşehir Belediyemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sadece bu yapı bile AK Parti iktidarları döneminde şehirlerimizin nereye geldiğini gösteriyor. Bu terminalin şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu. Başkan Toçoğlu ve Ayhan Sefer Üstün, yapılan çalışmalar ile ilgili olarak Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkililerinden detaylı bilgiler aldı.

TERMİNAL AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
TERMİNAL AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2011 Perşembe 17:16:01
Güncelleme :20 Ocak 2011 Perşembe 18:03:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?