3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Tiyatro zamanı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAKARYALILARI TİYATROYLA BULUŞTURUYOR

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Tiyatro Buluşmaları” sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncularınca sahnelen “Lozan” adlı oyunun ardından, Sakaryalıları, şimdi de İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncularıyla buluşturacak.

15 Şubat Pazartesi günü saat 19.00'da AKM Tiyatro Salonu'nda sahnelenecek oyunla sanatseverlerin karşısına çıkacak olan oyuncular, ünlü yazar Nazım Hikmet'in son dönem oyunlarından “İnek”ten kesitler sunacak. Oyunda hayallerinin peşinden koşan bir ailenin içinde bulunduğu maddi sıkıntılardan satın aldıkları bir inekle kurtulma çabaları absürd bir dille anlatılacak. Mehmet Avdan'ın yönettiği oyunda, oyuncular Berna Oğuzutku Demirer, Işıl Zeynep Tangör, Zafer Kırşan, Ozan Gözel ve Cem Uras rol alacak.

AKM Tiyatro Salonu'nda 16 Şubat Salı günü saat 15. 00 de sahnelenecek olan “Benim Arkadaşım Yok” adlı çocuk oyununda ise, doğum gününü tek başına kutlamak zorunda kalan küçük bir çocuğun arkadaş edinmek için gösterdiği çabalar anlatılacak. Yönetmen Turgut Denizer'in yönettiği, oyuncular Sezai Güneş, Ceren Hacı Murat oğlunun yer aldığı oyun, iki bölümden oluşuyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAKARYALILARI TİYATROYLA BULUŞTURUYOR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAKARYALILARI TİYATROYLA BULUŞTURUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 15:28:00
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 16:03:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?