8
Mayıs
2024
Çarşamba
SAKARYA

TMO'nun siloları yıkılmaya başlandı

TMO'NUN SİLOLARI YIKILMAYA BAŞLANDI

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) arazi üzerinde bulunan silolar yakılmaya başlandı.

TMO arazisi geçtiğimiz aylarda Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmişti. Devir işlemlerinin tamamlanmasının ardından TMO arazisi üzerinde bulunan siloların yıkımına başlandı. Yıkımın başladığı anda Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve belediye bürokratları ile birlikte TMO silolarında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, siloların kısa zamanda yıkılacağını ve bu arazinin vatandaşların kullanımına sunulacağını söyledi. Sökümdeki ilk kaynak işlemini yapan Başkan Toçoğlu, şehir için hayırlı olmasını diledi. Yer tahsisi ile alakalı desteğinden dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Toçoğlu, “Mevcut haliyle şehir estetiğini olumsuz yönde etkileyen, terk edilmiş bir harabe görüntüsü veren bu alanda, Büyükşehir Belediyesi olarak yapmayı planladığımız çalışma neticesinde, şehrimize yakışır modern bir görünüm ortaya çıkacak” dedi.

Arazinin 5 bin 230 metrekare olduğunu belirten Başkan Toçoğlu, “Belediyemize tahsis edilen yeri vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız, Toprak Mahsulleri için de başka bir yer tahsis edeceğiz. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimiz açısından büyük önem arz eden ve halkımızın hizmetine sunulacak olan bu arazinin Büyükşehir Belediyesi'ne devri konusunda desteklerini esirgemeyen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Bakanımız Mehdi Eker'e tüm Sakaryalılar adına şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah Sakaryamıza yakışan bir projeyi hayata geçireceğiz” diye konuştu. Başkan Toçoğlu ve beraberindekiler daha sonra siloların içerisinde de incelemelerde bulundu.

TMO'NUN SİLOLARI YIKILMAYA BAŞLANDI
TMO'NUN SİLOLARI YIKILMAYA BAŞLANDI
TMO'NUN SİLOLARI YIKILMAYA BAŞLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2011 Çarşamba 17:46:00
Güncelleme :16 Mart 2011 Çarşamba 19:27:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?