3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Toçoğlu asfalt sözünü tuttu

BAŞKAN TOÇOĞLU VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU.

Asfalt sezonu başlamadan önce, Mayıs ayında, 200 bin ton asfalt dökeceklerinin sözünü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu asfalt sözünü tuttu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 2010 asfalt sezonu içinde toplam 220 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdi. Toçoğlu, "Biz asla yerine getiremeyeceğimiz sözü vermeyiz. Ama bir söz verdik mi de yerine getirmesini biliriz. 200 bin ton asfalt sözü verdik, şu an itibariyle toplam 220 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdik" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2010 asfalt sezonunda yapılan çalışmaları değerlendirdi. Asfalt sezonu başlamadan önce, 200 bin ton asfalt dökeceklerinin sözünü verdiklerini söyleyen Başkan Toçoğlu, bu sözü yerine getirdiklerini ve hatta hedeflerinin üstünde asflat döktüklerini söyledi. Asfalt sezonunun açılmasından itibaren 220 bin ton asfalt döktüklerini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, "Herkesinde bildiği gibi asflat sezonu açılmadan önce bazı sözler vermiştik. O zaman 200 bin asfalt dökeceğiz, demiştik. Biz asla yerine getiremeyeceğimiz sözü vermeyiz. Ama bir söz verdik mi de yerine getirmesini biliriz. 200 bin ton asfalt sözü verdik, şu an itibariyle toplam 220 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdik" dedi. Asfaltlama çalışmasını Büyükşehir Belediyesi sınırlarının içerisindeki bütün ilçelerde de yaptıklarını belirten Başkan Toçoğlu, bu çalışmayı gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını, sözlerini yerine getirdikleri için gururlu olduklarını söyledi.

Yollarımız artık daha güzel

Başkan Zeki Toçoğlu, "Asflalt çalışmamıza şehir merkezinden başlamıştık. Şehir merkezimizdeki birçok yeri asflatladık. Daha sonra civar köylerimizde ve bazı orman köylerimizde çalışmalar yaptık. Birçok mahallemizin ve köyümüzün yolunu sıcak asfalta kavuşturduk. Büyükşehir Belediyemizin sınırıları içerisindeki ilçelerimizin hepsinde de çalışmalar yaptık. Hendek, Akyazı, Karapürçek, Sapanca, Söğütlü, Ferizli, Arifiye, Serdivan, Erenler ve Adapazarı ilçelerimizde kilometrelerce yolu asfaltladık. Yollarımız artık daha güzel. Şimdi havalar tabi soğudu, yağışlar var. Asfalt çalışmasının olabilmesi için havaların sıcak olması gerekiyor. Onun için asfaltlama çalışmamız biraz azaldı. Fakat yine de durmuyoruz. Havalar müsait olduğu zaman asflatlama çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

BAŞKAN TOÇOĞLU VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2010 Pazar 17:57:03
Güncelleme :20 Aralık 2010 Pazartesi 01:28:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
EFKAN ÇELİK IP: 88.240.128.xxx Tarih : 20.12.2010 10:57:34

bu başkan hep sedivan taraflarını ve dokurcuna kadar asfalt attırdı da bunu gördüm ama dernekkırı caddesi hala asfaltsız atarsa sevinir belki o mahallede oturanlar bilhasa ben