3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Toçoğlu muhtarlarla bir araya geldi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOÇOĞLU, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, muhtarlarla bir araya geldi.

SAKVA'da gerçekleştirilen sabah kahvaltısında muhtarlara hitap eden Başkan Toçoğlu, önemli mesajlar verdi. Başkan Zeki Toçoğlu, muhtarların istek ve şikayetlerini de tek tek dinledi. Yaptığı konuşmada seçimden önce verdikleri sözleri hatırlatan Başkan Toçoğlu, “Hep söylüyorum, bir kez daha tekrarlayayım. Seçimden önce ne söz verdiysek hepsinin arkasındayız. Hepsini yerine getiriceğiz. Kimsenin endişesi olmasın. Biz yapamayacağımız şeyi söylemeyiz. Söylediğimiz şeyi de yaparız. Ben her şeyden önce samimi davranıyorum. Açıkça yapabileceklerimi ve yapamayacaklarımı söylüyorum. Herkesten de samimi olmasını bekliyorum. Bu şehir hepimizin. El ele verirsek yapılamayacak iş yoktur” dedi.

Makamların büyüsüne asla kapılmayacaklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Biz nerden geldiğimizi, ne yaptığımızı gayet iyi biliyoruz. Asla makamın büyüsüne kapılacak insanlar değiliz. Amacımız bu gök kubbenin altında hoş bir sada bırakmaktır. Dört duvar arasında, kapalı kapılar ardında belediye başkanlığı yapmıyoruz. Daire başkanlarıma, müdürlerime ilk geldiğim anda verdiğim talimat şu olmuştur. Hiç kimse belediye içine hapsolmayacak, herkes vatandaşlarımızla iç içe olacak. Köy köy, mahalle mahalle dolaşıp sorunları yerinde tespit edecek. Bize istediğiniz anda ulaşabilirsiniz. Ben sizlere bir telefon kadar yakınım. İstediğiniz zaman beni arayabilirsiniz. Vatandaşına sırtını dönmüş, sorunlarla yüzleşmeyen, sorunlardan kaçan, milletiyle arasında duvarlar örmüş anlayış çağ dışıdır. Biz bunları aşarak geldik ve yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem muhtarların bütün kurumlarla çalıştıklarını belirterek, “Muhtarlar olarak bizler bütün kurumlarla çalışıyoruz. En fazla çalıştığımız kurumlardan biri de belediyelerimiz. Biz belediyelerle etle tırnak gibiyiz” diye konuştu. Başkan Toçoğlu, programın sonunda da muhtarların istek ve şikayetlerini dinledi. Muhtar Derneği Başkanı Erdal Erdem, Başkan Zeki Toçoğlu'na muhtarlar derneğinin kitabını hediye etti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOÇOĞLU, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOÇOĞLU, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOÇOĞLU, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOÇOĞLU, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 15:21:03
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 16:01:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?