7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

Toçoğlu öğrencileri ağırladı

Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle öğrencileri makamında ağırlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

2011 – 2012 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlaması nedeniyle Zinnet Dilmen Anaokulu öğrencileri ile okul idarecileri, Sabihahanım İlköğretim Okulu öğrencileri ve okul yöneticileri Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete; Sabihahanım İlköğretim Okulu Müdürü Hamza Kaya, Okul Öğretmeni İsmigül Bilgiç, Sahihahanım İlköğretim Okulu 1. Sınıf Öğrencileri Eda Özkan, Yasin Zahit Özdil, Zinnet Dilmen Anaokulu Müdürü Hacer Uluköylü, Anaokulu Öğretmeni İlknur Andurman, ve öğrenciler Mehmet Ali Koz ve Zeynep Sağmış katıldı. Konuklarını kapıda karşılayan Başkan Zeki Toçoğlu’na, minik öğrenciler çiçek takdim etti. Başkan Zeki Toçoğlu’da öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, başarılar diledi. Zeki Toçoğlu, yeni eğitim ve öğretim yılının da hayırlı olmasını ve başarılı sene bir geçmesini diledi. Eğitim konusunda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Biz belediye olarak elimizden geldiğince eğitim kurumlarımızın yanındayız” dedi.

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, kendisinin de bir eğitimci olduğunu hatırlattı. Başkan Toçoğlu, “Bende bir eğitimciyim. Gönlümden eğitimdeki başarısını en üstlere çıkarmış bir Sakarya geçiyor. Bunu başarmamızın önünde hiçbir engel yok. Hükümetimiz eğitime çok büyük destek veriyor. Yerel yönetimlerimiz eğitim kurumlarımızın yanında. Eğitim konusunda son yıllarda büyük ilerleme kat ettik. İnşallah çok daha iyi olacak” diye konuştu. Sabihahanım İlköğretim Okulu Müdürü Hamza Kaya ve Zinnet Dilmen Anaokulu Müdürü Hacer Uluköylü de ilgisinden dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2011 Pazartesi 23:17:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?