3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Toçoğlu yaşlılar yurdunu ziyaret etti

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOÇOĞLU YAŞLILAR YURDUNU ZİYARET ETTİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Hayır Sevenler Derneği Barındırma Yurdu'nu ziyaret etti.

Yurtta kalan yaşlıların tek tek odalarına gidip isteklerini dinleyen Başkan Toçoğlu, yaşlılara karanfil verdi, çeşitli hediyeler dağıttı. Uzun bir süre yurtta kalan ve yaşlılarla sohbet eden Başkan Toçoğlu, “Her zaman yanınızdayız. Belediyemizin Sosyal İşler Daire Başkanlığı emrinizde. Bir isteğiniz bir şikayetiniz olduğunda bize iletin. Biz de ne gerekiyorsa, yapabileceğimiz ne varsa yaparız. Yaşlılarımız bizim baş tacımızdır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hayır Sevenler Derneği Başkanı İsmail Hakkı Tuğ ise, “Bizleri sevindirdiniz. Çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Gerçekleştirilen ziyarette Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Davut Yüce'de hazır bulundu.

Daha sonra barındırma yurdunda incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, yurdun bahçesindeki ağaçların budanması ve bakımlarının yapılması için Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine talimat verdi. Gerçekleştirilen ziyarete belediyenin Tıp Merkezi'nde çalışan doktorlar da katılarak, yurtta kalan yaşlıları sağlık kontrolünden geçirdi. Başkan Zeki Toçoğlu ayrıca 18 - 24 Mart0 Yaşlılar Haftası nedeniyle yaşlılarla Orman Park'ta öğle yemeğinde buluştu. Burada da kısa bir konuşma yapan Zeki Toçoğlu, bütün hizmetlerde yaşlıları gözetecekleri ve yılın 365 günü unutmayacaklarını belirtti. Gerçekleştirilen yemek programının sonunda, kısa bir müzik dinletisi de gerçekleştirildi. Yaşlılar, söylenen türküler eşliğinde güzel dakikalar geçirdi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOÇOĞLU YAŞLILAR YURDUNU ZİYARET ETTİ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOÇOĞLU YAŞLILAR YURDUNU ZİYARET ETTİ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOÇOĞLU YAŞLILAR YURDUNU ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 16:19:02
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 18:00:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?