3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Toçoğlu'ndan odalara ziyaret

BAŞKAN TOÇOĞLU SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, geçtiğimiz günlerde kongrelerini yapıp göreve seçilen Kasaplar Odası, Şoförler Odası ve Fırıncılar Odası'nı ziyaret etti.

İlk olarak Kasaplar Odası'nı ziyaret eden Başkan Toçoğlu, oda başkanı Nihat Kobal'a görevinde başarılar diledi. Başkan Zeki Toçoğlu daha sonra Fırıncılar Odası'nı ziyaret ederek, oda başkanı Halil İbrahim Balcı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Zeki Toçoğlu, ardından da Şoförler Odası'nı ziyaret ederek, Başkan Adnan Uyumaz ve yönetim kurulu üyeleri ile yapılan ve yapılması planlanan hizmetleri değerlendirdi.

Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden bahseden Başkan Toçoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde Sakarya'ya hizmet edeceklerini söyledi. Planladıkları projeleri her zaman sivil toplum örgütleri ve odalarla görüşeceklerini ve ondan sonra adım atacaklarını dile getiren Başkan Toçoğlu, “Biz bu zamana kadar ne yaptıksak hepsini kamuoyuyla, sivil toplum örgütlerimizle, odalarımızla yani hemşerilerimizle paylaştık. Bu şehir hepimizin. İnşallah bundan sonra da hep birlikte hizmet edeceğiz. Bütün adımlarımızı birlikte atacağız” diye konuştu.

Oda ziyaretlerinde önemli mesajlar da veren Başkan Toçoğlu, Sakarya'nın gelişmesinin önünde engel olanlara da fırsat vermeyeceklerini söyledi. 'Eğilmeden, bükülmeden yolumuza devam edeceğiz' diyen Toçoğlu, “Bizim hamasetle, kısır çekişmelerle işimiz olmaz. Kısır çekişmelerden, gerginliklerden kimseye fayda yok. Biz yola çıkarken tek bir amacımız olduğunu, bunun da milletimizin hayat standardını daha iyi noktalara çekmek olduğunu dile getirerek çıkmıştık. Yapmış olduğumuz bazı çalışmalar karşısında bazı kesimlerin direnişiyle karşılaşıyoruz. Ancak biz eğilmeden, bükülmeden yolumuza devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN TOÇOĞLU SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 17:52:04
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 19:16:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?