3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

TOKİ'de kura heyecanı

TOKİ KURA ÇEKİMİ GERÇEKLEŞTİ

Sakarya'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yoksul aileler için yapılan 1+1 55 metrekarelik 496 konutun hak sahiplerine yönelik daire belirleme kurası Atatürk Spor Salonunda noter huzurunda gerçekleştirildi.

Korucuk mahallesinde yapımı tamamlanan ve sahiplerine verilmeyi bekleyen 496 dairelik yoksul konutları için Atatürk Spor Salonunda kura çekimi gerçekleştirildi. Az sayıda hak sahibin katıldığı kura çekimi yaklaşık 2 saat sürdü. Sakarya 2. Noter'in gözetiminde gerçekleştirilen kura çekimi öncesinde konuşan TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, “Çok önemli bir projeyi daha tamamlamış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Burada hak sahiplerimizin evlerinin tespiti için bulunuyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından geçilen kura çekimin de ilk sırada yer alan Engelli vatandaşlardan Ramazan Vedat Bezirgan oldukça heyecanlı olduğunu söyledi. Annesi Emine Bezirgan ile birlikte kura çekimine gelen Bezirgan, “Hak sahibi olduğumuzdan beri bu günü bekliyorduk. Şamsımıza zemin kat çıktı kurada” dedi. Anne Emine Bezirganda zemin kat çıkmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Bizim için biraz şans oldu ilerleyen yıllarda üst kat olmuş olsaydı sıkıntı çekebilirdi oğlum. Ama şansımıza zemin kat çıktı. Anahtarı bugün versinler yarın hemen evimize taşınırız” şeklinde konuştu.

TOKİ KURA ÇEKİMİ GERÇEKLEŞTİ
TOKİ KURA ÇEKİMİ GERÇEKLEŞTİ
TOKİ KURA ÇEKİMİ GERÇEKLEŞTİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2010 Cumartesi 14:49:02
Güncelleme :25 Aralık 2010 Cumartesi 18:35:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?