7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

TP'den ilginç protesto

TÜRKİYE PARTİSİNDEN MEZAR BAŞLIKLI DUALI PROTESTO

Türkiye Partisi Sakarya İl Başkanı Aydın Zengin ve yönetimi ilginç bir protestoya imza attı. Başkan Zengin ve yönetimi Adapazarı Gar meydanında mezar başlığını yere çakarak dua ettiler.

Türkiye Partisi Sakarya İl Başkanı Aydın Zengin Gar meydanında mezar başlığı tahtasını havuzun çimli yerine çakarak “Burada bir uzun Hasan yatıyormuş onun ruhuna Fatiha okuyoruz ”diyerek vatandaşlar ve polislerin şaşkın bakışları arsında dua etti. Zengin, “Bu güne kadar Sakarya'da belediyecilik ve hizmet adına rutin işler dışında hiç bir şey yapılmadı. Ve biz Türkiye Partisi ve duyarlı vatandaş olarak bunu sizler vasıtasıyla çok kez ilettik. Bu iktidar döneminde şehrin temizliği dahi yapılmadı. Bundan bir süre önce gar meydanının ve sizlerle basın mensupları ile kötü görüntüleri kamuoyuna duyurduk” dedi.

Belediyeleri eleştiren Zengin, “Belediyelerin neden bu pisliğe kayıtsız kaldığını araştırınca karşımıza hiç birimizin bilmediği yeni bir bilgi çıktı. Meğerse bu pislik yuvası olan mermerle çevrili yerde bir yatır varmış. Uzun Hasan adlı zat yatıyormuş. Bu Gar meydanına bu hükümet yetkilileri bu mezarda yatan zatları rahatsız etmeyelim diye bu görüntüleri böyle bıraktıklarını öğrendim. Bizde Türkiye Partisi olarak hiç değilse bu belediyeye bir katkımız olsun diye bu mezar başlıklarını dikiyoruz. Böylece Sakarya adına hiçbir iş yapmayan belediyeler uyanır. Bu ucubeyi görürler istedik” diye konuştu.

TÜRKİYE PARTİSİNDEN MEZAR BAŞLIKLI DUALI PROTESTO
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2011 Çarşamba 17:50:02
Güncelleme :13 Ocak 2011 Perşembe 00:43:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?